2821
2789
عنوان

وای چقدر بعضی بد اخلاق هستن+عکس

318 بازدید | 7 پست

به رسول خدا صلی الله علیه و آله گفته شد:
فلان خانم روزها روزه می گیرد و شبها را به عبادت می پردازد؛ولی بداخلاق است
و گاهی همسایگانش را با زبان می آزارد.
پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله فرمود:
در او خیری نیست،او اهل آتش است.
تنبیه الخواطر و نزهه النواظر،ج۱،ص۹۰
#خوش اخلاق باش😃😄🌷🌹

باش/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

باش😐

#میدونم_ضجه_درسته_اشتباه_نوشتم_خیر_سرم_تا_خنده_دار_باشه😑💔  #هرسوالی_راجب_رشته_م_داشتید_در_خدمتم    #من همون ممدصغرام که 8 بار ترکیدم بعد با اسم عفت اومدم ملتم گیر داده بودن که تو پروفایل ممدو برداشتی😐الان با دوتاش اومدم تا ابهاماتو رفع کنم😑💔 12تا موز خوردم 14 تا خوشه انگور دو کیلو تخمه و پسته و یه کارتون سیب خوردم فقط یه خیار موند نخوردم مامان بزرگم خیلی جدی میگه راستشو بگو مامانت گفته اینجا چیزی نخوری😐💔 یبارم نمره کم آورده بودم معلم گفت خجالت نمی‌کشی چرا درس نمیخونی گفتم من نباید خجالت بکشم اونی که ازش تقلب کردم باید خجالت بکشهیه هفته از مدرسه اخراجم کردن😌💔 الان تو یه سنینی دخترا با دوست پسرشون میرن مسافرت که من یادمه بابام رضایت ناممو امضا نمی کرد برم اردو😒✋
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز