2777
2789
عنوان

حقوق

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 40 پست
خدا کمک کنه واقعا سخته بی پولی

فقط دلم می خواد اونایی ک میگن پول خوشبختی نمیاره روبزنم

تویک منطقه عالی توی خونه بزرگ زندگی می کردم الان مجبورم با یک عده بی فرهنگ توی اپارتمان های بی کیفیت مهر زندگی کنم اخرماهم برم توی فشار 

هر ویزیت دکتر۸۰تومان اخرهم نمی فهمن چمه خسته شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکرکن ازاول که من ساختم شاید یک تولدم بهم کادو داده همیشه نداشته خسته شدم

منم دارم میترکم.....دیگه عقده ای شدم از بس نخریدم.....همه رو حواله کردم بعد عید.....دیگه نمیتونم حسرت خریدن و گشتن بکشم

من روم نمیشه بگیرم می ریرم توی خودم

نه خوب چون تازه خونه خریدیم هر دو خانواده میدونن خیلی اوضاعمون بده....خدایی خیلی کمک میکنن‌....منم تا جایی که بشه نمیگیرن چون بالاخره باید بدیم دیگه

منم دارم میترکم.....دیگه عقده ای شدم از بس نخریدم.....همه رو حواله کردم بعد عید.....دیگه نمیتونم حسر ...

من تازه لباس خریدم ولی میگم همیشه گذشتم تولداهدیه ها اخرماه ها دوست دارم جیغ بزنم ب خانواده ام بگم 

ازطرفی خانواده همسرم اذیت می کنن روم فشاره ازیک طرفم دکترمیرم دلم نمی خوادخرج دکتربدم

من حقوق شوهرمو ده روز یبارمیدن

ینی درماه سه بار پول واریز میکنن🤣

وقتی توی یه تاپیک پست میذارم و دلیل ومدرک از قرآن میارم و تومیگی خرافاته و قبول ندارم و....اونوقته که دیگه جوابتونمیدم؛چون کسی که خدارو قبول داره ولی قرآنو نه،احمقه ...و تو منطق من بحث کردن باآدم احمق،توهین به خودمه! حالا تو فکرکن من کم آوردم،اوکی.... اینجوری خوش باش😉

🤦🏼‍♀️

گاهی یک کلمه حرف چنان امیدی در یه نفر ایجاد میکنه قابل وصف نیست 😍😍گاهی هم یک کلمه چنان یک نفر و ناامید میکنه و زندگیش و زیر رو میکنه که خدا میدونه 😔😔سعی کن همیشه حرفات بوی خوبی بده و حال بقیه رو خوب کنه 😍😍

تا 4صب از فکر کفشی ک گرون خریدم خوابم نبرد

هنوز سکته نکردم ولی😭

خدا لعنتشون کنه

تاپیک اخرم نگا کنین😭😭😭

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی که دخترم خندید دیگه شادم😊 من عاشق پیشرفتم😍 عاااشق هیجان😍 عاااشق شیرینی پزی😍 دوست دارم زبانم فول شه😍 رانندگیم حرفه ای شه😎😛 عاااشق کمک کردن به بقیه ام😍 من خیییلی آرزوها دارم😀 من به همش میرسم چون شااادم، حالا تویی که اینارو خوندی یه لبخند گشاااد بزن😉 آفرین الان خوشکلتر شدی😀😚❤بخند عزیزم فراموووش شه دردات😊

باورتون میشه من یادم نمیادتاحالاحقوقمون تاسرماه رسیده باشه مگه دوسه بار این اواخر که من شاغل شدم کمک کردم شوهرم این ماه بدتربودوسط ماه خالی شدیم

من یک زنم💃💃💃💃زنی پراز عشق پرازمهربانی پرازآرامش😍😍زنی که اندام ظریفش موهای بلندومرتبش لبخندش لباس های شیکش از زیبایی هایی زندگی میگویند.🤩🤩زنی که بایک فنجان چای و نقل کنارعشقش بایک خریدکوچک بایک موسیقی شاددرخانه عاشقش احساس خوشبختی عمیق میکندزنی که با تمام ظرافتش به عشق ایمان آوردوبرایش با تمام سختی هاجنگیدزنی که خانه اش بوی عشق و آرامش می دهد زنی که میخواهدمادردوپسرباشدتابه آنهاطعم خوشبختی رابچشاند.💃💃💃عشق ابدی من درکنارتوازتمام زندگی لذت میبرم باسختی ها می جنگم وبرای رویاهایمان به توبه خودم بال میدهم تابه هرآنچه به من وتوآرامش میدهدبرسیم. 
من تازه لباس خریدم ولی میگم همیشه گذشتم تولداهدیه ها اخرماه ها دوست دارم جیغ بزنم ب خانواده ام بگم&n ...

منم هر ماه دکتر میرم....فقط ی قرصام ۱۲۶ تومنه

خیلی سخته خیلی......ولی خب من خیلی روزایی سخت تری هم داشتم....امید داشته باش....روزای خوبو جذب کن

فکرشو بکن هیچی نداشتیم یهو من تشنج کردم فقط ی تومن پول آزمایش و سیتی اسکن و ام ار ای شد

خدا بابام و حفظش کنه مثل کوه پشتمه

فقط دلم می خواد اونایی ک میگن پول خوشبختی نمیاره روبزنم تویک منطقه عالی توی خونه بزرگ زندگی می کردم ...

آره والا بخصوص کسی که تو خوشی بوده مجردی بیاد تو سختی و فشار واقعا نمیشه تحمل کرد هم سطح بودن تو ازدواج خیلی مهمه فقط عشق کافی نیست پولم مهمه بنظرم