2777
2789

دیشب سالگرد عقدمون بود عروسی هم کردیم الان ی سالو نیمه خونه خودمونیم 20 تیر هم سالگرد عروسیمون بود اون روز هم یادش نبود بیرون بود من بهش پیام تبریک دادم یادش افتاد اومدنی هم برام گل گرفته بود همین ن بیرون رفتنی نه هیچی دیشبم سالگرد عقدمون بود تو روز سالگرد عروسی چیزی نگفتم گفتم سالگرد عقدمون مفصل میگیریم سالگرد عقدمون هی ب بهونه های مختلف تاریخش میگفتم یادش بمونه چن روز پیشم گفتم ولی دیشب باز یادش نبود شام مورد علاقشو پختم کیک پختم لباس و آرایش اومد بماند ک خواهر شوهر 11 سالن اومد گند زد رفت اون ب کنار. شام خوردیم باز خواهر شوهرم نمیگف سالگرد تونه یادش نبود بد شام هم حتی مجال چایی نداد خوابش برد رو مبل بدشم پاشد رف گرف خوابید. بد شام بغلم کرد دوست دارمو حرفای عاشقونه زد ها ولی زود خوابید پارسالم ک هنوز عقد بودیم باز چیزی نگرفته بود میدونم دستش تنگه ولی من سال پیش برا تولدش دو ماه قبل تولدش پول اومد دستم یاهت گرفتم نگه داشتم ولی اون حتی تولد من هم یادش نبود س ساله باهمیم فقط سال اول ک میشد دوماه بد عقدمون برام ی تولد ساده گرف اونم کادو لباس داد خوب منم دوس دارم همسرم تو مناسبت سوپرایز کنه یا یادش باش میتونس ی ماه قبل که پول داش یه چیزی بخره 😔😔 صبحم زنگ زده میگه متاسفم بابت دیشب و فلان منم بدون هیچ حس خاصی ن ناراحتی و دلخوری و نه مهربونی گفتم باش عب نداره اشکال نداره 

اینم بگم گاهی بدون مناسبت برام هدیه می‌خره مثلا بیرون میره لباس می‌خره در حد توانش گاهی ی چی بگم ندارم بدون معطلی بدون خبر خودم برام میگیره یا ی لباس خوشش بیاد برام می‌خره. 

بنظرتون حق دارم ناراحت بشم دلم خیلی گرفته از دیشب😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مناسبتا براش مهم نیس گویا. چون توو عقدم میگی همینطوری بوده. مدل بعضیاس

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

حق داری😥

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

نه حق نداری

توروخدا تو این اشفته بازار بچه بازیو بزارین کنار 

مردا خیلییییی تحت فشارن بیچاره ها

با بی ادبی بی تربیتی و زور نمیشه نظر کسی و عوض کرد چرا نمیفهمین میشه رد شین ریپلای نکنین اعصابمونو خراب کردین چقدر دعوا و مرافعه دوست دارین اه اه اه

عزیز دل زیاد سخت‌نگیرید همین که به یادتون هست و گل گرفته خوبه 🙏🙏اوضاع اقتصادی خوب نیست زندگی برای خیلی ها سخت شده دور و اطرافم دارم میبینم کسایی را که به سختی میگذرونن

خدا به مال همه برکت بده💕

سر به دیوار زدم ، دل دیوار شکست... این همه در به دری ، این همه غصه بس است... دل پر از داغ شده ،طاقتم طاق شده، این همه غصه بس است...
مناسبتا براش مهم نیس گویا. چون توو عقدم میگی همینطوری بوده. مدل بعضیاس

چیقد شبیه کاربر اوپرایی 

دوسش داشتی؟

پروفت شبیه شبیه اونم میحرفی😬

یکاللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم برای حاجتم بفرستید