نگارررررررررررر مدیر استارتر عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 399 عنوان دوستانی که به چله زیارت عاشورای حق شناس واردن لطفا کمکم کنید ممنونتونم 96 بازدید | 5 پست سلام دوستان من چله برداشتم حالا نمازصبحم قضاشده اصلا عمدی نبوده گوشیمم گذاشتم رو هشدار ولی اصلا بیدارنشدم حالا باید چله رو از اول شروع کنم؟ یااگر قضای نمازم رو بخونم کافیه؟دوبارهم قبلا چله برداشتم باز یه وقتایی همین مشکلو داشتم 1399/07/28 | 11:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 والله میگن کلا نباید نماز قضا بشه عزیزم،ولی شما از خادم کانالش بپرس تا براتون توضیح بده 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚
نگارررررررررررر مدیر استارتر عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 399 والله میگن کلا نباید نماز قضا بشه عزیزم،ولی شما از خادم کانالش بپرس تا براتون توضیح بده آدرس کانالش رو ندارم اگر دارید میشه بذاریدش.چون باردارم پریود نمیشم که بخوام نایب بگیرم
نگارررررررررررر مدیر استارتر عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 399 هرروز بخون زیارت و استغفار کن یعنی لازم نیست از اول شروع کنم؟
mhsw عضویت: 1398/07/09 تعداد پست: 7690 آدرس کانالش رو ندارم اگر دارید میشه بذاریدش.چون باردارم پریود نمیشم که بخوام نایب بگیرم @hghshenas110 بیاعزیزم 💚اَلسلامُ عَلیکَ یا اَبا عَبدالله وَ عَلَی الارواحِ التی حَلَت بِفِنائک عَلیکَ مِنّی سَلامُ الله اَبَداً ما بَقیتُ و بَقی الیلُ والنّهار وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهدِ مِنّی لِزیارَتِکم السلامُ عَلَی الحُسَین وعَلیٰ عَلی بْنِ الحُسَین وَ عَلیٰ اَوْلادِ الحُسَین وعَلیٰ اَصحابِ الحُسَین💚