2777
2789
عنوان

روانشناس کودک خوب غرب تهران

422 بازدید | 12 پست

سلام دوستان کسی روانشناس کودک خوب میشناسه تو عرب تهران واسه خواهر زادم میخوام 3سالشه و همش خودشو میزاره جای بقیه ادای بقیه رو در میاره اگه کسی دکتر خوب میشناسه سمت عرب معرفی کنید

سلام عزیزم

دکتر مهسا ساداتی واقعا کارشون عالیه و تخصصشون کودک و نوجوانه

کارشناس رادیو و تلوزیونه اسم ایشون رو توی گوگل سرچ کنید رزومه کاری و شماره رزرو وقتشون میاد به نظرم   توی درمان هر اختلال کودکان و نوجوانان بینظیرند

بیس کارشون هم عدم دارو درمانی هست و این خیلی مهمه

کلینیک ایشون هم سمت مرزداران هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانم مریم ایرانی پیشنهاد من هست که با کودک خوب ارتباط میگیرند،جوان و با تجربه هستند،در زمینه ب ...

در حوزه روانشناسی کودک و بازی درمانی خانم مریم ایرانی را پیشنهاد میکنم

سلام عزیزم

من دخترم رو بردم پیش خانم دکتر ساداتی که تخصص روانشناسی کودک و نوجوان دارند و واقعا راضی بودم

خوبی کلینیکشون اینه که کار تخصصی فقط روی کودک و نوجوان انجام میدند

و انواع تستها و درمانهای موًثر در کلینیکشون انجام میشه و از همه مهمتر بیس کاریشون عدم دارو درمانیه

سلام عزیزم  دکتر مهسا ساداتی واقعا کارشون عالیه و تخصصشون کودک و نوجوانه  کارشناس رادیو ...

ممنونم که دکتر ساداتی رو اینجا معرفی کردین.

چون ب اون همه تبلیغ بی موردتون باور کردم که دکتر خوبی نیستن چون اگر بودن اینقدددد تبلیغ لازم نداشت.

پس تصمیم گرفتم هرجا اسمشو شنیدم فقط فرار کنم.

خانوم هستم

اگر به دنبال یک روانپزشک یا روانشناس کودک خوب در غرب تهران هستید، دکتر سهیلا منعم (شماره نظام پزشکی ۵۳۸۳) گزینه‌ای عالی است. با تجربه و تخصص فراوان در مشاوره کودک، ایشان به مراجعین خود کمک می‌کنند تا مشکلات روانی و رفتاری کودکان را به طور مؤثر حل کنند. مشاوره‌های دکتر منعم به صورت حضوری برای ساکنین تهران و غیرحضوری برای افراد در سراسر ایران و ایرانیان مقیم خارج از کشور در دسترس است. برای دریافت مشاوره و وقت ملاقات می‌توانید با شماره 09032347215 تماس بگیرید و از خدمات ایشان بهره‌مند شوید.