2777
2789

با یکی دقیق نیس باید روزهایی که احتمال میدی پشت سر هم بذاری یا نزدیک یا رد شده البته خیلی هام همینه پررنگ نمیشه که یعنی تخمک گذاریه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!

اخ اخ

منم کلی ازینو حروم کردم اخر نفهمیدم😅

هی وایسادم پررنگ بشه که روزش باشه که پسر بشه...اخر همش کمرنگ موند و تمام.

فردا صبح هم بزن...میگن اولین ادرار نه...دومی رو بزن ولی مایعات نخور...ببین فردا پررنگ میشه...بعدم بچسبون‌رو کاغذ تاریخ بزن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یکی دقیق نیس باید روزهایی که احتمال میدی پشت سر هم بذاری یا نزدیک یا رد شده البته خیلی هام همینه ...

امروز باز زدم کلا ی خط اومد

دیرز دوبار زدم همینشکلی شد و اقدام کردم

اخ اخ منم کلی ازینو حروم کردم اخر نفهمیدم😅 هی وایسادم پررنگ بشه که روزش باشه که پسر بشه...اخر همش ...

فک کنم اقدام این ماهم تموم شد تازه زدم ی خط شد

البته روز ۹ و ۱۱ و دیروز ک ۱۵ بود اقدام داشتم

دوره هات دقیقه؟ چند روزه اس روز های چندم زدی احتمالا رد شده 

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
دقیق ۲۸ روز

این۲تا روز چندم بود

دو خط دیروز ک ۱۵ اون ک ی خط داره امروز ک ۱۶

پس رد شده دفعه دیگ از روز ۱۳بزن تا ۱۶

ان شالله که بارداری همین ماه🌹🌹🌹