2777
2789
عنوان

کیا طبع بلغمی داشتن یا دارن ؟

9059 بازدید | 93 پست

برا اصلاحش چکار کردین ؟من وزنم پایین نمیاد هر چی ورزش می کنم ،دکتر طب سنتی رفتم گفت طبعت بلغمیه ولی داروهاشو کامل نخوردم خیلی بدمزه بودن

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

من....کاری نکردم

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص بلغم نداد بهت؟

زندگی را با قوت ادامه دهید🪴                                                 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند. هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود  🌼   انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!)     بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

بلغم چ ویژگی دار

چاق میشی لاغر نمیشی 

باور کن من پارسال یکماه مریضبودم صبح یه لیوان آبگرم با یه قاشق عسل شب یه نصف لیوان آب انار بود غذای من

شما بگو یک کیلو 

اصلا هیچی کم نکردم

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

من هم غلبه بلغم داشتم و هم غلبه سودا

تمام دوره های درمانی رو کامل کردم

داروهای بلغم خیلی بد مزه هستن ولی یه خوبی دارن

باعث میشن روده ها خوب کار کنن در نتیجه وزن هم میاد پایین

خدایا ..   لبخندهایم حاصل امیدم به بزرگی توست ناامیدم نکن!
داروهاش مگه چی بود؟

گیاهی و اینا ،مرکب و بلغم زدا و هاضومو ...

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
قرص بلغم نداد بهت؟

بلغم زدا بهم داد

قرص بلغم نداد بهت؟

قرص بلغم چطوریه ؟شما خوردی ؟دکترم طب اسلامی بود ،نه سنتی،نمیدونم فرقشون چیه

من بلغمی بودم الان دموی شدم، اصلش ترک سردی جات هست، عناب طبع رو به تعادل میرسونه و رو به گرمی میبره

روزی دوتا لیوان دمنوش عناب میخورم

شی ها اصلا سردی نخور

ارده شیره و ارده عسل شب ها برای شام ذر هفته چند بار بخور

زیتون، برنج و شکر رو کمتر کن

پیش شاگرد استاد خیر اندیش برو یا کتابشون رو بخر

بدنت رو مخصوصا شکم و معده و پهلو رو با روغن سیاهدونه چرب کن

من که عالی شدم

هم هیکلم، هم اخلاق و زندگی و احساساتم

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...