2777
2789

خانمها سلام. شوهرم بقول معروف آلو تو دهنش خیس نمیمونه

هر اتفاقی که تو خونه میفته یا هر حرفی که من میزنم مستقیم  کف دست خونوادش میزاره.جدیدا یواشکی برنامه ضبط مکالمه تو گوشیش نصب کردم هر روز چکش میکنم. متاسفانه هر روز به خواهر کوچیکش زنگ میزنه هر حرفی که طی روز زدم یا قبلا ها گفتم و چهارتا چیز هم روش میزاره تحویل میده.خواهرش هم کم نمیز اره قدرتی خدا تو بد گویی از من😥😥

اگه راهی بردید ممنون میشم کمکم کنیم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما هم.چن بار حرفهای اونو پیش بقیه بگو

👨👩آقا و خانم محترم وقتی از شما سؤال میکنن اینطور پاسخگو باشید...:میپرسند شما متأهل هستین یا مجرد؟بگویید متعهد هستم, چون که...:تجربه نشون داده نه مجرد بودن نشانه تعلق خاطر نداشتن به کسی هست نه متأهل بودن نشونه تعهد و وفاداری...همه قراردادها را که روی کاغذهای بی جان نمینویسند...بعضی از عهدها و قولها را روی قلبهایمان مینویسیم... حواسمون به این عهدهای غیر کاغذی باشه شکستنشان یک انسان رو میشکنه😞💔  آقای محترم خوب دقت کن روز اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟   حتما یادت میاد چه عاشقانه ها و چه اظهار علاقه های دو نفره داشتی... خانم محترم خوب دقت کن روزای اول شروع زندگی رو یادت میاد...؟ حتما یادت میاد چه ناز کردنها و چه خوشیهای دو نفره داشتی... تو رو خدا پایبند باشید به هم دیگه. تو زندگی زناشویی هم دیگرو بپرستید.   آقا حالا که متأهل شدی متعهد شو...   زندگی زناشویی حرمت داره... مرد اونکه خیانت بتونه بکنه اما نکنه...خانم محترم انتقام گرفتن در زندگی معنا و مفهومی نداره و تا با همسرت دعوات شد, افکار پلید رو از ذهنت دور کن😡 پایه زندگی هر مردی شما خانمها هستین...    خدا حفظ کنه همه خانمهای پاکدامن رو.

تو خونه صداش کن خاله زنک 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

من بابا با ۶۵سال سن اینحوریه مادربزرگم و عمو کوچیکم در جریان تمام مسائل هستن. به روی بابام که میاریم حاشا میکنه😏 واقعا عقل خودشون نرسه کاری نمیشه کرد. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم 

هیچی رو بهش نگو درباره خانوادش لام تا کام حرف نزن اعتراض کرد بگو من هرچی بتو میگم از دهن بقیه میشنوم تو خونه خودم امنیت ندارم دو کلام درد و دل کنم 

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

غیر مستقیم تو حرفات بهش بفهمون ک از اینکار بدت میاد الان فرم درددل داره اما بعدا همونایی ک راز خونتو ...

یه بار بهش گفتم که لازم نیست ما دست تو دماغ میکنیم رلپرت بدی به بقیه. کلا انکار کرد منم گفتم فقط خواستم در جریان باشی که یه چیزایی میدونم

یه بار بهش گفتم که لازم نیست ما دست تو دماغ میکنیم رلپرت بدی به بقیه. کلا انکار کرد منم گفتم فقط خوا ...

عه ... ببین من از هر اخلاق شوهرم ک بدم میومد اینجوری میکفتم مثلاااا وای فلانی انقذ بیشوره میره حتی اب خوردنشم ب بقیه میکه اصلا راز دار نیس . یا وای اون انقد خسیسه مردی ک اینجور باشه مرد نیس .... کلا مثال میزدم ک بفهمه من بدم میاد از اون رفتار غیرمستقیم بگو دعوام نمیشه 

مثل چن سال پیش بابای من البته اون شدتش کمتر بود...مامانم اونقد قهر کرد و دعوا راه انداخت ک الان هر چ ...

خواهر خیلی اهل دعا و جادو جنبه متاسفانه همسرم هم چند بار ازش خواسته برای من کتاب باز کنه.