2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرت واقعا کاری میکنن؟

بتونی ثابت کنی تهدید شدی اره

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

هیچی زنگ میزنم پلیس شکایت میکنم ازش اگ جایی بوده ک دوربین داشته با فیلم اگر نه بابت همون دست بلند کردن اگر قرمزم شده پاشو برو پزشکی قانونی برات ثبتش کنن البته نمیتونی ثابت کنی کار اون بوده ولی پروندش میکنن ممکنه لازم بشه

مثلا یه بنده خدایی بود شوهرش کتکش زده بود میخواستم جدا بشه رفت پزشکی قانونی اونو براش تو پروندش نوشتن کبودی ها و زخم هارو به شوهره هم نگفته بود تو دادگاه قاضی گفت شما این خانم زدی مرده اول گفت نه بعد گفت اصلا زدم مگ مدرک داری قاضی همونجا تایید کرد که اون پرونده و کتک کار این اقا بوده طبق گزارش پزشکی قانونی 

بتونی ثابت کنی تهدید شدی اره

از زیر زبون خانوادم کشیدن ویدیو گرفتم جوری که کسی که ویدیو ببینه میتونه بفهمه طرف منو تهدید کرده بنظرت این کافیه؟

خانواده ول کن شهادت نمیدن میدونم

از زیر زبون خانوادم کشیدن ویدیو گرفتم جوری که کسی که ویدیو ببینه میتونه بفهمه طرف منو تهدید کرده بنظ ...

اگه توی ویدیو تهدید باشه اره

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

اونا رو میتونن ثابت کنم ولی تهدید فک نکنم

رو گوشیت ضبط مکالمه بزار .‌شک نکن تو پیامک تهدید می‌کنه ..دوست من که رفت کلانتری شکایت کرد بی سر و صدا یارو رو خفت کردن و جریمه نقدی و شلاق خورد.

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

معمولاً پلیس تو دعواهای خانوادگی ورود نمی‌کنه متاسفانه

یعنی چی این همه دادگاه حانوادگی چطوری برگزار میشه

اگه ورود نمیکنه الان یه بلائی سر هم بیاریم یکی بگیره اون‌ یکی بکشه باز هم میگه ورود نمیکنم؟

رو گوشیت ضبط مکالمه بزار .‌شک نکن تو پیامک تهدید می‌کنه ..دوست من که رفت کلانتری شکایت کرد بی سر و ص ...

بنازم اون شلاق قشنگ آدم دلش خنک میشه 

فقط طرف گوشیم شکننده چطوری تهدیدم کنه

بنازم اون شلاق قشنگ آدم دلش خنک میشه فقط طرف گوشیم شکننده چطوری تهدیدم کنه

گوشیت دستشه ؟؟پیامک که میاد برات 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!