2777
2789

بخاطره چیزی ک هستم بهم توهین کردنو قضاوتم کردن 

از 13سالگی طلاق پدرومادرم و دچار افسردگی و بیماری دو قطبی 16 سالگی یه خودکشی ناموفق داشتم از 18سالگی دچار اسکیزوفرنی شدم،2سال بیمارستان روانی بستری شدم، 19سالگی یع تصادف سنگین و یک ماه تو کماه بودم،تو سن 14سالگی 3بار ترک تحصیل کردم چون حافظم ب شدت داغون بود،بدنم پراز جای تیغ بود و گل مصرف میکردم ولی الان من 22 ساله هستم با افسردگیم جنگیدم با بیماریم جنگیدم، من خوب شدم اره من تونستم، اینارو گفتم ک اوله راه جا نزنین و نا امید نشین ، من جنگیدمو الان دارم ب چیزایی ک میخوام میرسم(خانم دکتره آیندم) تو میتونی پس بیخیال خواستت نشو ، موفق باشی خوشگلم❤️💛مربی زومبا، تتو کار و ناخن کارم هستم😎😁باهم مهربون باشیم، هیچ کس از فردای خودش خبر نداره💛افسرده ها بیمار نیستن فقط دنیارو بیشتراز بقیه فهمیدن! من از اون آدماییم ک مینویسم ن اینکه نویسنده باشم، مینویسم، حرفامو مینویسم اما یه سری چیزارو نمیشه نوشت مثل یه چیزی بین بغض و اشک ک تو میبینی ولی بقیه نباید ببیننش💛

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف میاد ده تا پست میذاره

در موردشوهرش

که وحشیه

خسیسه

خائنه

پست اخر هم در میاد میگه طلاق نگرفتم اخه شرایطش نبود😑😑😑😑😑😑😑😑

خب حداقل اعصاب ما رو به گاو نکش.

علاف سایتم😑😑😑مادر ی دختر عاقل ومودب😍😍خوشحالمم که دخترم تربیتش خوبه😄😍😍انشالله میتونم همینطور جلو برم برا تربیتش😍😍زیاد میام سایت کم چت میکنم😑اگه جایی ریپلایم کردی لایکت کردم فک نکنید حق با شماست😊فقط حال ندارم چت کنم😕سایت شده سرگرمیممم😔ولی رفیقی ندارم😮گاهی وقت بدون مخاطب وتایپک خاصی ساعت ها داخلش چرخ میزنم😮😑ولی نمیتونم دل بکنم ازش😕
نظورم اينه اگه کاربرشو مى شناسيد براش گزارش بزنيم از اينجا منقرض شن

ن گناه داره😅بیخیال 

از 13سالگی طلاق پدرومادرم و دچار افسردگی و بیماری دو قطبی 16 سالگی یه خودکشی ناموفق داشتم از 18سالگی دچار اسکیزوفرنی شدم،2سال بیمارستان روانی بستری شدم، 19سالگی یع تصادف سنگین و یک ماه تو کماه بودم،تو سن 14سالگی 3بار ترک تحصیل کردم چون حافظم ب شدت داغون بود،بدنم پراز جای تیغ بود و گل مصرف میکردم ولی الان من 22 ساله هستم با افسردگیم جنگیدم با بیماریم جنگیدم، من خوب شدم اره من تونستم، اینارو گفتم ک اوله راه جا نزنین و نا امید نشین ، من جنگیدمو الان دارم ب چیزایی ک میخوام میرسم(خانم دکتره آیندم) تو میتونی پس بیخیال خواستت نشو ، موفق باشی خوشگلم❤️💛مربی زومبا، تتو کار و ناخن کارم هستم😎😁باهم مهربون باشیم، هیچ کس از فردای خودش خبر نداره💛افسرده ها بیمار نیستن فقط دنیارو بیشتراز بقیه فهمیدن! من از اون آدماییم ک مینویسم ن اینکه نویسنده باشم، مینویسم، حرفامو مینویسم اما یه سری چیزارو نمیشه نوشت مثل یه چیزی بین بغض و اشک ک تو میبینی ولی بقیه نباید ببیننش💛
اینکه آقایون تایپیک منخرف زدن و من نفهمیدم استارتر مرده و مزه پروندم بعد فهمیدم چه خبره😂

من تو یه تاپیک گفتم مشهدی نمخی به استاتر گفت چرا میخوام درخواس داد نگاه کردم دیدم مرده😂😂

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
من تو یه تاپیک گفتم مشهدی نمخی به استاتر گفت چرا میخوام درخواس داد نگاه کردم دیدم مرده😂😂

اوههههه😂😂😂😂🤦‍♀️

وای😂😂😂😂😂😂😂

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بدترین تاپیک تاپیکای دروغ وخیالپردازی بعضی کاربرای کم سن وساله که سرکارت میذارن وبعضی تاپیکام که عکس نتی میذارن الکی میگن خودشون هستن وبعدا دستشون رو میشه خلاصه دروغ زیاد دیدیم 

خدایا داده ونداده ات راشکر
وای😂😂😂😂😂😂😂

من فکر کردم زنه نوشته بود بانه ای ها بیان 😂😂

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )