2777
2789
هیتاچی
خدایا من خیلی خوشبختم ............... خدا جونم بهترین همسر دنیا رو بهم داده........... و بهترین پسر کوچولوی روی زمین مال منه ....سامیار........ پسر قشنگم............... احسان............. همسرم دوستتون دارم خدایاااااااااااااااااااااااااااااا ازت ممنونم بابت همه چیز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نیکولو خوش اومدی
خدایا من خیلی خوشبختم ............... خدا جونم بهترین همسر دنیا رو بهم داده........... و بهترین پسر کوچولوی روی زمین مال منه ....سامیار........ پسر قشنگم............... احسان............. همسرم دوستتون دارم خدایاااااااااااااااااااااااااااااا ازت ممنونم بابت همه چیز
یخچال من سامسونگه. مصرف برق سامسونگ پایینه. (البته میگن ولی من متوجه نشدم!) بالاش فریزره و پایینش یخچال. ازش راضی نیستم چون فریزرش دو طبقه ست و اصلا جا دار نیست. همه چیزایی که توی فریزر میذارم مثل انباری روی هم ان. به نظر من یخچالی بخر که فریزرش کشو داشته باشه. اگه یخچال و فریزر جدا باشن که خیلی عالیه. دوستم بلومبرگ داره همین طوریه که گفتم. خیلی شیکه و کارآمده.