2777
2789
عنوان

طب سنتی

185 بازدید | 8 پست

#اركان و #امزجه در طب سنتي ايران

شاید بتوان گفت که مزاج شناسی مهم ترین بخش در فهم طب سنتی ایران و همچنین طب اسلام است.

همواره تفاوت بین افراد توجه ما را به خود جلب می کند⁉️‼️‼️

❇️چرابرخی نوزادان زردی می گیرند و برخی نمی گیرند.⁉️

❇️چرابرخی بچه ها غذا خوب نمی خورند و برخی برعکس خیلی خوش اشتها هستند.⁉️

❇️چرابعضی لاغر  و بعضی درشت اندامند.⁉️

❇️برخی سخاوتمند و ولخرجنند و عده ای برای یک ریال هم حساب و کتاب دارند.⁉️

❇️چرابعضی قدرت حافظه بالایی دارند و گروهی هم مرتبا مطالب را فراموش می کنند.⁉️

❇️چرایکی خواب سبک دارد و دیگری خواب سنگین.⁉️

❇️یکی تند و تیز و پر انرژی است و دیگری کند و کم انرژی.⁉️

❇️چراعده ای به محض خوردن یک عدد خیار دچار دل درد می شوند و برخی هم می توانند نیم کیلو خیار را بدون ناراحتی میل کنند.⁉️

❇️چرایک نفر با خوردن کمی دارچین دچار خارش می شود و دیگری غذاهای خود را پر از ادویه می کند و مشکلی هم پیدا نمی کند.⁉️

❇️چرابرخی با خوردن یک عدد خرما  جوش می زنند و عده ای دیگر ممکن است یک بشقاب خرما بخورند و یک عدد جوش هم در چهره اشان ظاهر نشود.⁉️

❇️چرابرخی پوست خشک . عده ای پوست مرطوب و لطیف دارند.⁉️

❇️چرابرخی مرتبا از اطرفیان خود اشکال می گیرند و به مسائل جزئی فکر می کنند ولی عده ای به راحتی از کنار مسائل جزئی می گذرند⁉️

❇️چرا برخی چندپرس غذا میخورند چاق نمی شوند ودرمقابل بعضی با یه لیوان اب هم چاق میشوند⁉️

وهزاران تفاوتهای دیگه.....

ولازمه ی شناخت راز این تفاوت ها و نحوه ی اصلاح یا کنار آمدن با آن ها،درک درست بحث مزاج شناسی است.

اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج ✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دنیای مزاج ها خیلی عالیه

تو همه چیز به ادم کمک میکنه دوست یابی ازدواج بچه داری....

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
من با طب سنتی باردار شدم و خوشبختی زندگیم رو مدیون طب سنتی هستم در حالیکه دیه ای وی اف ناموفق تو‌پرو ...

آها یادم رفت بگم مشکل معدن رو هم با طب سنتی برطرف کردم

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من به تازگی با یه سایتی آشنا شدم به اسم سایت عطاری آنلاین عطارک
در این سایت کلی مقاله در مورد معرفی گیاهان دارویی ، نکات مهم در مورد مصرف گیاهان دارویی ، آشنایی با روش درمان بیماری ها با گیاهان دارویی ، نحوه رشد و نگهداری مرکبات و گیاهان در منزل داره

همچنین داخل سایتشون انواع گیاهان دارویی کمیاب عرضه می شود. خوبی این سایت اینه که در کمترین زمان سفارشات رو تحویل میدن و قیمت هاشون واقعا منصفانه و عالی هست. حتما به سایتشون سر بزنید؛

من تا کنون چندین بار از این سایت خرید کردم و اونقدر تجربه خوبی بوده که خواستم اون رو به شما هم معرفی کنم

عطاری آنلاین