2777
2789

من اشتباهی ویسی رو ضبط کردم و به یه شخص ارسال کردم تا ارسال شد متوجه اشتباهم شدم همون لحظه ک ارسال شد  حذف کردم شاید یکی دو ثانیه بعد از ارسال ...ولی موقع حذف نگاه کردم برای شخص دو تیک خورده بود یعنی اینترنتش روشن بود ولی افلاین بود ...میخواستم ببینم بنظرتون ویس توی فایل های شخصیش ذخیره شده و باقی میمونه یا چون سریع پاک کردم نمیمونه براش🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ دو طرفه پاک کردی ..حذف برای همه رو زدی ن ذخیره نشده

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

اگه دو تیک آبی بخوره یعنی دیده اگه حذف کردی واسه اونم حذف کردی وتیک آبی نخوره نمیبینه

مگراینکه توتنظیماتش زده باشه که همه چیش توگالری سیو بشه

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔