2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از دکتر متخصص پرسیدم گفت حتی مرغوب ترینش رو تهیه کنی مقطعی پوست رو روشن میکنه...بعدش میتونه عوار ...

پس اینایی که راضی هستن چی میگن؟ یکی میگفت دکترا باهاش مخالفن چون در دکون خودشون تخته میشه!

پس اینایی که راضی هستن چی میگن؟ یکی میگفت دکترا باهاش مخالفن چون در دکون خودشون تخته میشه!

دکتر زیبایی چرا خودش برای پوستش استفاده نمیکنه??..اینو بهم بگو

بعدم کسی که بورد تخصصی پوست و مو هستش بخاطر یکی دو نفر که میخوان امپول رو استفاده کنن به قول شما در دکانش بسته نمیشه😊 هزینه های بوتاکس و لیزر چندین برابرش رو جبران میکنه

die hölle ist leer alle teufel sind hier
پوست بیکینی تیره شده هم جواب میده؟؟؟  میشه بگی چیه؟؟

والا من که نمیدونم خودم برام سواله، یجور قرص و آموپول گرونه! نمیدونمم تاثیر داره یا نه.خیلی ها میگن جواب گرفتن اما خیلی ها میگن الکیه و تازه تقلبی هم داره

اره تاپیک دیدم اما میخوام ببینم کسی هست مستقیم مشاوره بده و تجربه کرده باشه

والا اسم کاربرش یادم نیست ولی یادمه عکس گذاشته بود از قبل و بعدش

تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی   گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش 
سلام عزیزم  یه تاپیکی پست گذاشته بودین میخواستین سابلمینال رو امتحان کنین٫ چطور بود تاثیری داش ...

سلام تنبلی کردم ولش کردم عزیزم دوباره میخوام شروع کنم