2777
2789
عنوان

دعا کنید اون رشته ای که میخوام قبول بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 39 پست
منظورم ب رتبه بود  مثلا انسانی ورودی ۹۶ دخترا زیر ۱۰۰۰ میگرفت اما تجربی اینطور نبود

متوجه  هستم که چی گفتید     انسانی بالای پنج هزار کم گیر میاد که فرهنگیان قبول بشن 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش بحالت من نشدم....امیدم به تکمیل ظرفیته...رتبه ات چند شد؟کدوم شهری؟ابتدایی زدی؟

ان شالله که دعوت میشید 

من پنج هزار زیرگروه    هشت هزار ترازم بود  خوزستان هستم    

ظرفیت پذیرش استانمون هم نسبت به پارسال یک سوم شده 

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
من یازده هزار بودم دعوت نشدم😐😐😢😢😢😢

تجربی؟

نه انسانی

انسانی کم پیش میاد بالای پنج هزار قبول کنه برای دانشگاه فرهنگیان 

تا هشت هزار شاید به مصاحبه دعوت کنه

ما تو شهرمون35000پارسال پذیرش داشت

پارسال ظرفیت پذیرش سه برابر الان بوده       دختر و پسر هم فرق داره    شهر خودمونم یکی بود با سی هزار قبول شد 

بعد خیلی بستگی داره که تجربی باشه یا انسانی     امکان نداره با 35 هزار   انسانی حتی اگه پسر هم باشه قبو ل بشه

پارسال ظرفیت پذیرش سه برابر الان بوده       دختر و پسر هم فرق داره    شهر خ ...

دقیقا انسانی رشته اموزش ابتدایی پردیس امیرکبیر کرج قبول شده(دختر هم بوده)....پذیرشش از انسانی خیلی بیشتر از بقیه رشته هاست...

هرچه پیش آید خوش آید ماکه خندان می رویم😁😀
دقیقا انسانی رشته اموزش ابتدایی پردیس امیرکبیر کرج قبول شده(دختر هم بوده)....پذیرشش از انسانی خیلی ب ...

والا بازم بعید میدونم      ولی خب من روند اصولیشو میگم  ممکنه پارتی داشته باشه دختر خالم دانشجو معلمه میگفت یکی با چهل هزار قبول شده بود 

من با اینکه رتبه و تزارم خوبه ولی خیلی نگرانم