دختر من ۷ ماهشه نکسیوم و باکلوفن ۱۰ میخوره ، قطره آهنم نمیخوره.دکتر گفته قطره آهن رفلاکسو بدتر میکنه نباید بدم بخوره ولی تو سوپاش عدس میریزم هرچی مقویه مثل کرفس کدو تنبل و غیره ..کسی تجربه ای داره ؟ فعالیتم داره قشنگ چهار دستو پا میره رو زانو وایمیسه رو پا هم وایمیسه.بنظرتون چرا صدا استخون میده ؟ توروخدا بگید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین دوستم صدا تق تق نمیده ها .صدا استخونشه .نمیدونم از چیه.ارتوپد اطفال ببرم یا برم پیش دکتر خودش ؟ ...
نه ببر پیشه دکتر خودش اگه مشکلی باشه زبونم لال خودش ارجاع میده ولی هیچی نیست
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست وپا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟