2777
2789
عنوان

استخون زانوی دخترم صدا میده یه لحظه بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 2396 بازدید | 26 پست
ببین دختر منم دقیقا همین شرایطو داره سه تا دکتر بردم سه تاشونم شیرخشک اپتامیل پپتی یا پپتی جونیور ت ...

دختر من بیومیل آی آر میخوره.من مشکل صدا استخون پاهاشه

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊
درد نداره ک بازی میکنه دیگ.میگم کلا حرکتو داره با پاهاش‌تورم مفصل ینی چی ؟ چجوری بفهمم؟

با زانوی نقابلش باید مقایسه کنی و ببینی اون گودی اطراف زانو پر شده یا نه

ولی چیزی نیست ب نظرم،گاهی اوقات این بچه ها تحریک بیش از اندازه ی مفاصل دارن اصطلاحا میگنhyoermobility

درمان لازم نداره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با زانوی نقابلش باید مقایسه کنی و ببینی اون گودی اطراف زانو پر شده یا نه ولی چیزی نیست ب نظرم،گاهی ...

آره ماشالله خیلی در حال فعالیته یکسره رو زانوهاشه یا پاهاشو هی پیچو تاب میده

ببین دوستم صدا تق تق نمیده ها .صدا استخونشه .نمیدونم از چیه.ارتوپد اطفال ببرم یا برم پیش دکتر خودش ؟ ...

نه ببر پیشه دکتر خودش اگه مشکلی باشه زبونم لال خودش ارجاع میده ولی هیچی نیست

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

ببین دکتر پسر من دشمنه ازمایش الکی عکس ام ار ای و دارو .....

کلا شدیدا مخالفه پیگیریه زیاده سنتیه سنتیه 

می خای ببرش پیشش چون‌مطمئنم اکه چیزی نباشه امکان نداره بفرستت جایی 

دکتر احمدرضا فرسار

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
ببین دکتر پسر من دشمنه ازمایش الکی عکس ام ار ای و دارو ..... کلا شدیدا مخالفه پیگیریه زیاده سن ...

کجاست مطبش؟ آدرسشو بده .اگر دیگ خیلی نگران شدم مجبورم ببرمش دکتر

کجاست مطبش؟ آدرسشو بده .اگر دیگ خیلی نگران شدم مجبورم ببرمش دکتر

توی مجیدیه استاد حسن بنا 

بزن گوگل کامل میاره