2777
2789

دختر من ۷ ماهشه نکسیوم و باکلوفن ۱۰ میخوره ، قطره آهنم نمیخوره.دکتر گفته قطره آهن رفلاکسو بدتر میکنه نباید بدم بخوره ولی تو سوپاش عدس میریزم هرچی مقویه مثل کرفس کدو تنبل و غیره ..کسی تجربه ای داره ؟ فعالیتم داره قشنگ چهار دستو پا میره رو زانو وایمیسه رو پا هم وایمیسه.بنظرتون چرا صدا استخون میده ؟ توروخدا بگید 

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊

تا جایی که من می دونم قطره مولتی رفلاکسو تشدید می کنه 

ولی برای پسر منم صدا میده ۱۰ ماهشه

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در حالتی که  خودم پاهاشو بازو بسته کنم اصلاااااا صدا نمیده .فقط گاهی وقتی خودش تکون میده یا وقتی حرصی میشه بافشار میخواد در بره صدا میده.شده در حالت عادی هم ک تکون داده صدا اومده .میترسم برم دکتر بگه عکس تو این وضعیت کرونا.راهنماییم کنید چیکار کنم

تا جایی که من می دونم قطره مولتی رفلاکسو تشدید می کنه  ولی برای پسر منم صدا میده ۱۰ ماهشه

ببین دوستم صدا تق تق نمیده ها .صدا استخونشه .نمیدونم از چیه.ارتوپد اطفال ببرم یا برم پیش دکتر خودش ؟ که این داروها رو داده و گفته اهن اینا ندم! 

اگه درد نداره بی قراری نمیکنه‌ تورم مفصل نداره خطرناک نیست 

درد نداره ک بازی میکنه دیگ.میگم کلا حرکتو داره با پاهاش‌تورم مفصل ینی چی ؟ چجوری بفهمم؟

ماست و لبنیات نمیدم .دکتر گفت نده چون آلرژی ام داره

ببین دختر منم دقیقا همین شرایطو داره

سه تا دکتر بردم سه تاشونم شیرخشک اپتامیل پپتی یا پپتی جونیور تجویز کردن

خدایا،حال همه رو به بهترین شکل خوب کن♥️