2777
2789
عنوان

دوستای نی نی سایتی عزیزم

150 بازدید | 21 پست

چند روز پیش دخترم رو به خاطر کرونا بستری کردن همون شب اول تاپیک زدم حاضرم قسم بخورم فقط به خاطر دعاهای شما بود که فردا صبحش دکتر اومد بالا سرش معاینه اش کرد و گفت این بچه،بچه ی دیروزی نیست... خیلی عالی به داروها جواب داده و دخترم و مرخص کرد و ادامه درمان رو تو خونه پیش گرفتیم خداروشکر... دوستای عزیزم الان حال خودم خراب شده... غروب عکس از ریه ام انداختم وقتی دکتر دید سی تی برام نوشت و سی تی رو دادم حالا میگه بستری باید بشی... تنگی نفس دارم با تب

خواهش میکنم بازم برای من رو سیاه دعا کنید...

الان دخترم و کجا بذارم؟😢😢😢

روژان 💜  پژمان 💙  ماهان 🧡  آرمان 💚            دخترم ، نور زندگیم ، بمونی برام.             

ان شاءا... خودتم زود خوب بشی. باباش هم درگیره؟

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءا... خودتم زود خوب بشی. باباش هم درگیره؟

آره مثبته ولی فقط دو روز تب کرد بعد خوب شد

چه شرایط سختی .. امیدوارم حالت خوب شه زود... ناراحت شدم برات😭

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
عزیزم خدارو صد هزار مرتبه شکر دخترت خوب شده انشالله خودتم خوب میشی برات دعا میکنم  بذارش پیش م ...

ناقله دخترم مادرم اینا هم میگیرن