2777
2789
عنوان

دلوینت

781 بازدید | 29 پست

@دلوینت  عزیزم مثل خواهرم دوست دارم مارو بی خبر نزار..لطفا از حرف کسی ناراحت نشو .دعا میکنم سالم وسلامت برگردی بگی خوب خوب شدی درمانتو شروع کن خدا پشتته ..مارو بی خبر نزار لطفا همه دسته جمعی برای حالت دلت دعا میکنیم بیای وباخوشحالی از خودت بگی .بگی حالت خوب خوبه انشالله .خدا باتوئه فراموشش نکن تا دستتو بگیره خانومی لطفا فکرخودت باش خیلی دوست دارم لطفا روحیه اتو حفظ کن ..خدابه همرات ماها رو فراموش نکن ..

بچه ها بیایم برای دلوینت جان ازته دل ازخدا بخوایم حال دلشو خوب کنه انشالله خداتمام بیماران ودلوینت جانو لباس عافیت بپوشونه الهی امین ..🙏❤💚🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟

حتما براش دعا میکنم 

کاربر خیلی مهربونیه انشالله هرچه زودتر صحیح و سلامت برگرده🤲🏻

❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ...  A New Me    Coming Soon     Loading...  ۲۰%                                          عضو اکیپ علمی تخیلی💫             خدایاشکرت💕    i can🕊
عزیزم ممنونم  التماس دعا

فدات گلم دعا میکنم همیشه خوشحال باشی 💪💪💚 لطفا به فکرخودت باش ماهمه منتظریم خوب شدن وقوی بودنت وببینیم .هیچ اتفاقی باعث نشه که روحیه اتوببازی ..دعای همه ما پشتته خدا همیشه بهت نگاه میکنه ..پس هیچ وقت ناامید نباش دوست من .💪💪❤💚🙏

ماجرای دلوینت حقیقته؟با اون کاربری که میگه زنداداشش هست؟

دوست خوبم 

بله حقیقت هست 

بحث شناسایی هست  چیزی نگم بهتره ولی حقیقته

لغو دوستی ها را همه را زدم .... چون خیلی شلوغ بود کسی کارم داشت بهم بگه بعد در خواست بهم بده .....تا بشناسم .... 
آخی امیدوارم خوب بشه به زودی از کجا میدونید که حقیقته؟میشه بگی؟

خب عزیزم تاپیک شون وبخونید متوجه میشید .ایشون کاربر قدیمی هستن وهمه میشناسنشون ..متاسفانه حقیقته دلیلی نداره چنین بیماری و به شوخی بگیرن وبخوان دروغ بگن .انشالله هیچکسی بیمارنباشه .تمام بیماران شفا پیدا کنن ..💚❤