2777
2789
عنوان

بچها بیاین کمک؛ مامانم😭☹

304 بازدید | 28 پست

سلام بچها

خوبین

از صبح مامانم قفسه سینش درد میکنه

از خونه هم بیرون نمیره و خیلیم رعایت میکنه ک فکر نکنم خدایی نکرده کرونا باشه

الان فشارش افتاده نفسش در نمیاد😭☹

بگین چیکار کنم؟ فردا میبرمش دکتر ولی الان بگین تو خونه چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب جوش و لیمو

راه تنفسشون فکر کنم باز بشه عزیز

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...
مرسی💕 فشارش بدتر نمیوفته؟

میخوای یه مقدار عسلم بریز هم فشارش ثابت بشه هم راه تنفس باز

همسرم ، سید هستی طلبه هستی مداح هستی حافظ و قاری قران که هستی آشپز هیئت هستی ...چرا فرشته نشدی شما آقا ؟!  دهه هشتادی متاهل متولد یک فروردین ۱۳۸۰    به دریایی گرفتارم  که موجش عالمی دارد          داشتیم میخوریم میپوشیم 😊🛍نداشتیم فقط میخوریم😅 دیگه خیلی نداشتیم اونایی که داشتیم رو میفروشیم میخوریم 😂 قهر نکن که بهت نمیادش !!! فرشته ای آخه    در حال رژیمم خودم سرگروهم چند نفر رو هم به رژیم تشویق کردم من میرسم به ۵۵ کیلو به زودی ...

فعلا جوشنده بده بخوره

بخور جوش شیرین تو‌خونه بذار

وفعلا به هیچ وجه از مواد شوینده با بوی قوی ،وایتکس .جرم گیر و...استفاده نکنیید،تا ان شاءالله معلوم بشه مشکل از چیه،

کرونا مادرم رو آسمانی کرد😭غصه م حیلی زیاده😭تا یه مراسم فاتحه میبینم تو تلوزیون یا فیلم اشکم سرازیر میشه،مادرم مراسم فاتحه نداشت😢مرهم اگرنمیشوی زخم نزن دل مرا😭😭😭😭میشه برای شادی روح مادرم یه صلوات بدی،ممنون میشم
عزیزم اگه رعایت میکنه اصلا نترس تا فردا ک میرین دکتر. این دردها گاهی فشهر روحی و استرس و حرصو جوشه

اره اتفاقا مامانبزرگم جدیدا فوت شده

حال روحیش خوب نیست

هِی میگم که له خودت فشار نیار ولی خیلی درونگراست

تازه راضیش کردم ببرمش مشاوره