دعوام نکنین ... مهمه ... اگه کسی هس بگه تا ثابت شه
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
قدم متوسطه 😅😅 موهامم همچین صاف نی باقیش درسته .... میتونی یکم از اتفاقای اینده نزدیکمو بگی ؟ یا بگو درس برام جدی تر میشه یا ازدواج
🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا... ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗 حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
قدم متوسطه 😅😅 موهامم همچین صاف نی باقیش درسته .... میتونی یکم از اتفاقای اینده نزدیکمو بگی ؟ یا بگ ...
دروخ گفدم حس شیشم نیسم/
ولی با خلوص نیت میخام بگم چشات عسلی قهوع ایع..هوم؟/
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
دروخ گفدم حس شیشم نیسم/ ولی با خلوص نیت میخام بگم چشات عسلی قهوع ایع..هوم؟/
افرین با خلوص نیت جواب سوالامو بده لب و ابروم چطوره
افرین با خلوص نیت جواب سوالامو بده لب و ابروم چطوره
ابروتو نازک میبینم لباتو متوسط/
من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
😂حالا اون سوالا در مورد اینده رو بگو 😜💞قبولی ... خصوصیت شوهر اینده م ؟ یا برو کامنت قبل که ازت سوال پرسیده بودم ج بده 😃امشب شکوفا شدی