2777
2789
عنوان

کسی هس که حسش قوی باشههه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 228 پست
مرموز خوش خنده یکم شیطونی و زبون درازی

😂😂😂❤ادامه بده ببینم شما هم امشب شکوفا میشی ؟ دیگه چی حس میکنی عزیزم

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂❤ادامه بده ببینم شما هم امشب شکوفا میشی ؟ دیگه چی حس میکنی عزیزم

من خیلی وقته شکوفا شدم در رابطه باحس 

حاله دلم خوب نیس اگه دوست داری واسم یه صلوات بفرست انرژی مثبتش برگرده به زندگیت ❤
با خلوص نیت بگو من چ شکلی ام ناقلا

سبزع/

موهای تیرع/

چشاتم تیرس فک کنم/

یکمی چاقی/

سایز پاهات بزرگع/

بینیتم زیاد کوچیک نیس/

هوم؟/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
سبزع/ موهای تیرع/ چشاتم تیرس فک کنم/ یکمی چاقی/ سایز پاهات بزرگع/ بینیتم زیاد کوچیک نیس/ هوم؟/

منو بگو پ 😂سوالامو پرسیدم

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
😂حالا اون سوالا در مورد اینده رو بگو 😜💞قبولی ... خصوصیت شوهر اینده م ؟ یا برو کامنت قبل که ازت سو ...

والا حس شیشم نیسم فقط ی جوری چشامو میبندم اینایی ک گفدم اومد ذهنم/

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
سبزع/ موهای تیرع/ چشاتم تیرس فک کنم/ یکمی چاقی/ سایز پاهات بزرگع/ بینیتم زیاد کوچیک نیس/ هوم؟/

سه مورد اول اشتباه سه مورد آخر درست

شماره من نیست ..دقت کنید نابغه ها..اعداد برعکس با یک صفر اول و آخر 😠
با خروس نیت بگو من چطور ادمیم😹

زود رنج/

یکمی عصبی/

خعلی دلسوز/

من خیلی وقته شکوفا شدم در رابطه باحس 

باش 💞 

آینده نزدیکم چی میشه ؟ 

درس به نفعمه یا ازدواج ؟ 

خصوصیات اون که میاد منو بگیره😆؟ لطفااا💛❤❤❤❤

سه مورد اول اشتباه سه مورد آخر درست

پ ریدمان کردم  /

بچع بزرگی؟/

والا حس شیشم نیسم فقط ی جوری چشامو میبندم اینایی ک گفدم اومد ذهنم/

خب عزیزم چشاتو ببند اون سوال مهما رو هم مجسم کن مرسی😂❣