2777
2789

امروز ۲۷ روز از موعدم پریودم میگذره.. ۶ روز پیش سونو دادم و درحالیکه مطابق تاریخ پریودم ۶ هفته و ۵ روز بود سونو ۴ هفته و ۵ روز رو نشون داد و فقط ساک بارداری دیده شد. دکترم گفت سونو رو ۲ هفته دیگه تکرار کنم.

امروز مجدد آزمایش بتا دادم ، عددش ۳۱۶۹ بود!

به نظرتون این مقدار خیلیییی کم نیست؟!

۱۰ روز بعد از موعد عدد بتام ۳۲۸ بود..‌با احتساب دو برابر شدن باید الآن عددش خیلی بالا می بود😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منتظر جان همون ۶ روز پیش یه لک قهوه ای دیدم که دکتر گفت برو سونو که بعدش برام شیاف پروژسترون نوشت

شیاف قطع کن عزیزم و ناراحت نباش ببین چی پیش میاد ۴۸ ساعت دیگه آز تیتر بده ببین اگه رشد کرد که خداروشکر اگه. نکرد داره بارداریت ختم میشه بزار خود ساک دفع بشه بعد سه ماه میتونی اقدام کنی ببخشید می‌دونم حرفام مثل خنجر به قلبته اما منم هم سقط داشتم هم خارج رحم تجربه خودمو گفتم که دور از جون کارت به کورتاژ نکشه 

الهی بمیرم واسه دلت تموم میشه این دوره باور کن چه اشک ها پای نی نی سایت نریختم آنقدر بد راهنماییم کر ...

دکتر من که گفت بیخود شیاف نزن فقط سقطو سخت میکنن با شیاف اگه نخواد بمونه و تشکیل نشده باشه سخت تر میوفته ساک 

دکتر من که گفت بیخود شیاف نزن فقط سقطو سخت میکنن با شیاف اگه نخواد بمونه و تشکیل نشده باشه سخت تر می ...

آره دیگه شیاف بعد قلب بزنی بهتره ایشالا دوباره بارداری سالم اصلا نیاز به شیاف و این چیزا پیدا نکنین