2821
2789
عنوان

رشد نکردن کافی بتا😣😣😣😣

205 بازدید | 14 پست

سلام. من طبق سونو در هفته ۶ بارداری هستم. هفته ی گذشته طی ۶ روز بتای من از ۱۰۰۰و خورده به ۳هزار و خورده رسید. و خارج رحم هم نبود. درد هم ندارم. بنظرتون دلیلش چیه و اگر قرار به سقط شدن باشه کی اتفاق میفته؟!!!

چرا سقط؟مگه سونو ندادی؟

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

لکه بینی داری؟ خودش نمی افته مطمینی خارج رحم نیست چون تشخیصش خیلی سخته درد یکطرفه نداری با بتای ۳۰۰۰ باید ساک تو رحم میدیده

دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

لکه بینی داری؟ خودش نمی افته مطمینی خارج رحم نیست چون تشخیصش خیلی سخته درد یکطرفه نداری با بتای ۳۰۰۰ ...

اونهفته سونو دادم. ساک رو دیده. یک روز در میون خیلی کم ترشحات کمرنگ دارم با دستمال کاغذی مشخص میشه بهبه قهوه ای میزنه رنگش

عزیزم‌ نگران نباش.بسپار ب خدا.همین ک خارج رحمی نیس خوبه.دوهفته دیگم برو سونو انشالله قلب کوچولوت میزنه.فقط هی نرو آزمایش و اینا ک استرس بگیری.صبر داشته باش ک بهترین چیزه.من باردار شدم تا هفته ۱۱ آزمایش خونم ندادم حتی.یدفه رفتم‌غربالگری.الکی استرس میگیره آدم.

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
عزیزم‌ نگران نباش.بسپار ب خدا.همین ک خارج رحمی نیس خوبه.دوهفته دیگم برو سونو انشالله قلب کوچولوت میز ...

آره عزیزم. اونهفته اعصابمو به هم ریخت دکتره. گفت خارج رحمه. با گریه رفتم سونو گفت نه. منم دیدم اینا جز استرس دادن کار مفیدی انجام نمیدن. اینهفته نرفتم فعلا

آره عزیزم. اونهفته اعصابمو به هم ریخت دکتره. گفت خارج رحمه. با گریه رفتم سونو گفت نه. منم دیدم اینا ...

تو این کرونا و هزینه های بالا اصلا بیرون نرو.واس خودت استراحت کن تاااا دوهفته آینده.کار سنگین نکن.رابطه نداشته باش.شیافم استفاده کن روزی دوتا.اصلا ضرر نداره

شیاف برای چیه عزیزم؟

شیاف پروژسترون.برای لکه بینیت خوبه.داروخونه ها آزاد میدن.هیچ ضرری نداره.جای بچرو سفت میکنه

شیاف پروژسترون.برای لکه بینیت خوبه.داروخونه ها آزاد میدن.هیچ ضرری نداره.جای بچرو سفت میکنه

میبینی دکتر بیشعور بهم هیچی نگفت. فقط پول میگیرن که بهت استرس بدن. مرسی از راهنماییت عزیزم😚😘

میبینی دکتر بیشعور بهم هیچی نگفت. فقط پول میگیرن که بهت استرس بدن. مرسی از راهنماییت عزیزم😚😘

فدات عزیزم.منم دکترمو بخاطر این چیزا عوض کردم.حتما پیش ی دکتر بااخلاق و با حوصله برو.بارداری چیز پیچیده ای نیس.فقط مادر باید ارامش داشته باشه.