2777
2789
عنوان

سلاممیخوام لوازم ارایش بیارم

225 بازدید | 23 پست

سلام کسی تجربه دارا مثلا چیا بیارم چه مارکی بیشتر فروش میره

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

دخترای خوبی باشین  تا شرو نکنم    /

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن فیک نیاری همین 

اخه خیلیا وسعشون نمیرسه اصل بخرن ینی میتونم بفروشم 

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
از کجا میاری؟

از بانه  جایی لهتر میدونید شما

از هر دونوع بیار ولی بگو ک فیکه

بعضیا تو زندگی ادم نقش هله هوله رو بازی میکنن ظاهرشون قشنگ و بامزه اما جلو رشدمون رو میگیرن✨
کجا میخوای بفروشی تو اینستا؟؟؟

تو اینستا و آرایشگاه ها تو دیوارم یه تبلیع عمده خرده میزنم

خب چیزای گرون نیار خیلی لوازم هست ک ارزونه واورجینال حتمابایدگرون بیاری ...الان ببشتر دارن رولوازم آرایشی ایرانی مانور میدن تحقیق کن پرس وجوکن ببین کدومش واقعاخوبه بیار

اگر از ترکیه می خواهید من می تونم هر برندی براتون بفرستم. 

میصرفه به نظرت 

اگر از ترکیه می خواهید من می تونم هر برندی براتون بفرستم. 

چه مارکایی میتونی بفرستی که فروشش بیشتره

خب اگ نتونن بخرن ایرانی میخرن

دگ فیک خریدن داره کم میشع

واقعا ارزش نداره بنظرم فیک

دوسه،بورژوآ،میبلین،اسنس، اینا مارکای پرفروشن،تا جایی ک میدونم

Make beautiful your inside esprit, that be same your inside and outside personality 🌈Student psychology🌈