2777
2789

سلام من الان یک هفته هس ک زایمان کردم تو این یک هفته تموم سختی بارداری و زایمان و بعدم شب بیداری و... رو با حرفایی گ شنیدم یادم رفت فقط دارم ب نوزادم فکرمیکنم و حرفایی ک دیگران میزنن ترخدا اگه خودتون یا اطرافیانتون نوزادی بااین  مشخصات داشتین یا دارین ی حرف کوچیک از طرف شما ی دلگرمی بزرگ برای منه

بچه من با وزن ۲۶۰۰ وقد۴۹ودورسر ۳۴ متولد شده 

ایا این مشخصات نرمال هس یا واقعا بچه من ایرادی داره؟؟

ازبس گفتن ریزه و مشکل داره دارم دیوونه میشم

ممنون ازهمه ک وقت میزارین و جواب میدین 

من بخاطر نوزادم نمیتونم تک تک جواب بدم

نرماله ولشون کن

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊

داداش من دقیقا همین مشخصات داشت ماشالله الان سربازه❤🍬🌟

💞در تاریخ 99/9/9ب تموم ارزوهام رسیدم 💞تیکر عروسیمه💑💍همســرمهمه کسمه دردش ب قلبم😍میشه برام صلوات بفرستین❤ببخشید دوستان من اعلاناتم زیاد ممکن نبینم  فک نکنید بی ادبیه...🙏❤🍬🌟     ❌🔴درخواست دوستی🔴❌ لطفا منو تو تاپیک حس شیشم تگ نکنید نی نی یار تذکر دادن بهم...🙏❤🍬🌟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کوچولو و کم وزنه خوب اما اینجوری نمیمونه که بهش میرسی وزن میگیره چشم به هم بزنی یه خانم یا آقا کوچولوی خوشگل شده اینکه غصه نداره 

فقط به حرف متخصصش گوش کن نه افراد دیگه  و به خودت برس تا جون داشته باشی به اون برسی 

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

بگو نو بیمارستان دکتر اطفال اومده چک کرده گفته مشکلی نداره .بچه ای که خوب بخوره و خوب جیش و پی پی کنه و خوب بخوابه نرماله دیگه قرار نیست پاسخ برقصه که‌گریه ام برا بچه اس طفلی زبون نداره بگه تسنمه گشنمه و‌جیش کردم .گربه میکنه دبگه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

پسر من وزن ۲۷۰۰

دور سر ۳۵

قد ۵۰

الان ۱۶ساله

قد ۱۷۵

وزن ۱۰۲

من و باباش معمولی 

مدرسه تیز هوشان 

هنوز بگم 

اینقدر کنایه بهم زدن که ریز بود اونا که دوبرابر بودن کنارش الان مثل موش هستن کنارش 

نرماله عزیزم 

مگه هرکی ریزه پیزس مریضه؟؟ 

دختر من با وزن ۳ کیلو و قدر ۵۰ بدنیا اومد ، همه میگفتن ریزه 

منم اونموقع خیلی ناراحت میشدم 

ولی الان ک فک میکنم واقعا ارزش نداره 

ولشون کن 

درضمن ک نرمال نباشه ک دکتر بهت میگه 

نه بابا نگران نباش ما کم وزن تر از این هم داشتیم تو فامیل الان بیا ببین چه یلی شده،نوزادت هیچ مشکلی نداره اگه داشت که از بیمارستان مرخصش نمیکردن 

در ضمن نگرانیت طبیعیه منم خیلی نگران بودم ولی الان خدا رو شکر بچه هام مدرسه میرن هیچ مشکلی هم ندارن