2777
2789
عنوان

یه چیز عجیییب

264 بازدید | 41 پست

اینی که میگم رو از یکی تو این سایت پرسیدم جواب درستی نگرفتم الان میخوام تاپیک بزنم جواب شمارو بدونم..

کوچیک که بودم یه دختر اندازه خودم زیر درختمون وایساده بود لباسش زرشکی بود الان دقیق یادم نمیاد

حدود دو سه سال پیش یه خواب دیدم که یکم اونورتر خونمون رو یه تپه یه دختر عین خودم با لباس زرشکی سر دوتا قبر وایساده بود درحالی که تو واقعیت اونجا قبری وجود نداره و داشت باهام حرف میزد

یچیز عجیب دیگه هم این بود که خواب بودم از خواب پریدم یه نور تو اتاقم بود رفت زیر تختم رفتم دنبالش و دیگه نبودش ولی این اخری فک کنم خواب و توهم بود

همزادت بودع

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همزادت بودع

البته اگه شکل خودت بودع

یکی از افتخارام اینه که دوست دختر هیچ پسری نبودم دومین افتخارم اینه تتلیتی ام😎به افتاب گردان میگن چرا شبا سرتو میندازی پایین میگه چون ستاره ها چشمک میزنن نمیخوام به خورشید خیانت کنم  زندگی یک تصادف است مرگ یک واقعیت سوالی درمورد ماورا و چشم سوم و چاکرا داشتین در خدمتم😊

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

جدی بگیرش  شاید روح سرگردان ی دخترهس

عارع میتونع این باشه واز کمک میخواد که روحشو ساکن کنی تو قبرش 

اره ممکنه  چه تاثیری تو زندگیم داره؟

هیچی ولی اگه همزاد بدت باشع اذیتت میکنع

😑جدی میگی؟اخه دختره شبیه خودم بود اصن انگار خودم بودم

سالگرد عضویتت مباااارک ...دقیقا پارسال عضو شدی...هورا...در مورد سوالاتم من نیییدونم

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...