2777
2789
من روز 25 هستم خیلی اثر داشته تا الان 

براچی گرفتی عزیزم ببخشیدمن حاجتم یجوره که برارسیدن به کسی میخونم اونم یکم ازم بالاتره:(نیتت چطوره؟میگم من بی حجاب میخونم مشکلی پیش میاد؟شما معنیشم بلدی؟

ببخشید انقدر میپرسم من اخه مثل داستانی میخونم انگارمعنیشو بلدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

براچی گرفتی عزیزم ببخشیدمن حاجتم یجوره که برارسیدن به کسی میخونم اونم یکم ازم بالاتره:(نیتت چطوره؟می ...

معنیش ک از متنش مشخصه و انگار منم بلدشم منم برای ارامش روح و روانم خوندم ک هرکاری میکردم ٱمش نمیگرفتم ولی این دعا بهم اثر  کرد و خیلی آروم شدم من برای حاجت ختم صلوات و ختم بسم‌الله و ختم سوره طه جواب گرفتم 

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند
معنیش ک از متنش مشخصه و انگار منم بلدشم منم برای ارامش روح و روانم خوندم ک هرکاری میکردم ٱمش نمیگرفت ...

15روز دیگه تاحاجت رواییت مونده😚من حتما اینجا صدات میزنم دوسداشتی بهم بگو حاجت رواشدی یا ن ک امید بگیرم

😚انشاالله هم شما حاجت رواشی هم من

ان شاالله ولی برای بخت سوره طه بخوون

ولی برای جواب گرفتن باید رعایت هم داشته باشی و تا میتونی گناه نکنی و قلبتو صاف و پاک نگه داری  

ان شاالله ولی برای بخت سوره طه بخوون ولی برای جواب گرفتن باید رعایت هم داشته باشی و تا میتونی گناه ...

حتما ختم استغفارم برمیدارم هرچقدر بشه امیدوارم فعلا ک نتونستم مراقبه کنم اخه جو یجوریه همه غیبت میکنن با ‌ناه حتی خودم.... ولی امیدوارم بشه

15روز دیگه تاحاجت رواییت مونده😚من حتما اینجا صدات میزنم دوسداشتی بهم بگو حاجت رواشدی یا ن ک امید بگ ...

ولی از الان تاثیرشو واقعا حس میکنم شما هن صبر نکن تا 15 روز دیگ از امشب ک اول ماه شروع کن 

ولی از الان تاثیرشو واقعا حس میکنم شما هن صبر نکن تا 15 روز دیگ از امشب ک اول ماه شروع کن 

من شروع کردم 14روزه چن تا چله رو ولی میدونی همین دیروز ناامید شدم ولی ولش نکردمو ادامه دادم 

یکیم اصل گناه هست ک میترسم انقد تلاش میکنم بخدا وقت زیادی میره واسه چله بعد بخاطر گناهام نشه بنظرت ختم استغفارم بگم کنارش؟مثلا روزی 20تا کمه؟

من شروع کردم 14روزه چن تا چله رو ولی میدونی همین دیروز ناامید شدم ولی ولش نکردمو ادامه دادم  ی ...

استغفار خیلی خوبه 

خدا همین ک ببسنه داری سعی  میکنی ک گناه نکنی و از گناه خوشحال نیستی و پشیمونی کمکت میکنه خیالت راحت خدا بزرگتر از این حرفاست دختر 

تو فقط تا میتونی تلاشتو بکن

حاجت روا که نه, نشدم, ولی وقتی میخوندمش از نظر روحی خیلی آروم شدم, خیلییی بهم ریخته بودم قبلش... ان ...

انشااللع نیاز دارم یا روا بشه یا بهترازاون بیاد چون خشته شدم😊دلم یچیز جدید میخواد تو زندگیم