2777
2789
عنوان

دخترای متولد ۷۸ و ۷۷ از تهران بیاییییید

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😥😥خداروشکر تنهانیستم😛

من چندسال کارکردم با یه مبلغی دادم مامانم اندازه یک دنگ خونه . دیماه 97 هم 25 ملیون داشتم سپرده کردم با پولش دانشگاهمو راحت برم الان با اون 25 تومن هیچی نمیتونم بگیرم . ترم 2 کارشناسی ناپیوسته م هستم بیمه و هم هر ماه پرداخت میکنم الا 3 و سال خورده ای سابقه بیمه دارم باز همش ناراحت و افسرده م کار ندارم اصلا داغوووونم

من چندسال کارکردم با یه مبلغی دادم مامانم اندازه یک دنگ خونه . دیماه 97 هم 25 ملیون داشتم سپرده کردم ...

بیمه تامین اجتمایی پرداخت میکنی ؟اشتباه کردی باید۲۵تومن رومیدادی طلا میخریدی عزیزم

بیمه تامین اجتمایی پرداخت میکنی ؟اشتباه کردی باید۲۵تومن رومیدادی طلا میخریدی عزیزم

اره اخه اونجایی که بودم بیمه بودم اومدم بیرون دوباره چند ماه بعدشروع کردم ادامه دادم البته 12 درصدی زنان خانه دار اخه احتمالا باز شاغل بشم فقط خواستم سابقه م برام رد بشه .

میدونی من پشتوانه ندارم بخواطر همین که بتونم شهریه پرداخت کنم برای دانشگاهمو برم و بیام پولمو اونطوری کردم . انقدر اعصابم بهم میریزه که نگوو فکرمیکنم اگه منم کسی پشتم بود اون موقع کارکردمو میدادم ماشین میخریدم میتونستم یه پراید صفر بخرم الان باهاش بهم یه پیکانم نمیدن اصلا با سودشم نمیتونم حرکتی کنم

اره اخه اونجایی که بودم بیمه بودم اومدم بیرون دوباره چند ماه بعدشروع کردم ادامه دادم البته 12 درصدی ...

الان سودشو میگیری پس اندازش کن من می بینم میگن سکه میادپایین به محض این که اومدپایین بخر سعی کن دوباره بری سرکارتوی قرعه های خونگی شرکت کن 

من چندسال کارکردم با یه مبلغی دادم مامانم اندازه یک دنگ خونه . دیماه 97 هم 25 ملیون داشتم سپرده کردم ...

بابا دمت گرم با این همه موفقیت بازم افسرده ای؟؟ جای من باشی چی دیوونع

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤
الان سودشو میگیری پس اندازش کن من می بینم میگن سکه میادپایین به محض این که اومدپایین بخر سعی کن دوبا ...

نمیرسه پس انداز کنم . دانشگاهم ازاده بخواطر کارکه اونم دراومدم 😞

یکمم تو خرجی خونه کمک میکنم بیمه مو هم میدم

ببخشید بچه ها بچم از خواب پاشد اومدنم دیگه سخت میشه😒❤

تو نمیتونی بری قلبت کلیدش با منه. کاری نکن اخر خط قلب دوتامون بشکنه.خداجونم خودت میدونی چی میخوام، همونی که تو قلبمه🖤
خداییش خوبه گلم ؟ الان هیچی ندارم دعا کن زندگی روی خوبشو بهم نشون بده

عالیه من خانوادم حساس بودن نتونستم کار کنم  دانشگاهم دو ترم رفتم خاستگار اومدن ازدواج کردم الانم لیسانس خانه داری دارم میگیرم😂😂😂