2777
2789
عنوان

توروخدا کمکم کنید استرس گرفتم

80 بازدید | 10 پست

سلام بچه ها 

من باردارم تو هفته نهم هستم احساس کردم ترشحات قهوه ای دارم میگم چیزی نشده ی وقت؟؟

فردا وقت دکترمه 

توروخدا کمکم کنید 

جنسیت کنجدم مشخص شد  ابوالفضلم سالم بیا بغلم     خدایا سالم بیاد بغلم برای سالم بودنش اگه دلتون میخواد صلوات بفرستین

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم‌چیزی نیس

ولی بایداستراحت کنی.نزدیکی نکنی و شیاف استفاده کنی

پله بالا پایین نری

گرمیجاتم نخوری

منم اینطوربودم

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸

دو روز شیافاستفاده نکردم گفتم دکترم صلاح بدونه دوباره تجویز میکنه

جنسیت کنجدم مشخص شد  ابوالفضلم سالم بیا بغلم     خدایا سالم بیاد بغلم برای سالم بودنش اگه دلتون میخواد صلوات بفرستین

باید بزنی حالا چراقط کردی سرخود

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸
عزیزم‌چیزی نیس ولی بایداستراحت کنی.نزدیکی نکنی و شیاف استفاده کنی پله بالا پایین نری گرمیجاتم نخو ...

هیچ جا نمیرم فقط خونم گرمیجات که هیچی

من غذام فقط نون و ماسته از دیروز یکم کاهو خوردم

ویارم زیاده 

باید بزنی حالا چراقط کردی سرخود

تموم شد دیگه نگرفتم گفتم دو روز دیگه میرم دکترم بنویسه

ب دکترت بگو حتما و استراحت کن تاپیشش بری

استرسم نداشته باش گلی خانم