2777
2789
عنوان

سوزش و خونریزی بعد از نزدیکی

296 بازدید | 3 پست

ماه سوم اقدام هستم.این ماه قرص لتراکس مصرف کردم برا تحرک تخمک گذاریه.دوروز بعد از اتمام پری

نزدیکی داشتم.که بالافاصله بعد از نزدیکی سوزش خیلی شدید گرفتم بعد ببخشید

رفتم دستشویی خون صورتی همراه با مایه منی ازم اومد.

الان دوروزه که بعد از نزدیکی اینجوری میشم

مشکل از چی میتونه باشه.

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

وقتی برا بچه اقدام میکنید زود پانشید برید دستشویی حداقل یک ساعت باید رو کمر بخوابی

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰
وقتی برا بچه اقدام میکنید زود پانشید برید دستشویی حداقل یک ساعت باید رو کمر بخوابی

آخه سوزش خیلی شدید گرفتم بلافاصله مجبور شدم برم دستشویی

این دوماه اخیر اصلا اینجوری نشده بودم

خون صورتی هم بی سابقه هست که ازم میاد

اینم بگم که تازه رفتم دکتر و سونو و آزمایش دادم هیچ مشکلی نداشتم فقط ویتامین و قرص لتراکس نوشت برام.

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه سوزش خیلی شدید گرفتم بلافاصله مجبور شدم برم دستشویی این دوماه اخیر اصلا اینجوری نشده بودم خون ...

شاید چون تازه فقط دوروز از پریودی گذشته طبیعی باشه اما سوزش معمولا عفونته شماهم که میگی آزمایش دادی چیزی نبود.. 

دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰