2777
2789

خونه م رو نمیتونم عوض کنم چون قیمتا خیلی بالاس هزینه بازسازی هم در حد خرید یه خونه درمیاد البته خونه م تمیزه مشکل خاصی نداره ولی دوست داشتم مثلا کابینتاشو عوض میکردم یا شومینه رو برمیداشتم ویه رنگ میزدم حالا اگه شما باشید چیکار میکنید یه کم خونه تون متنوع بشه؟ لوازم عوض میکنید؟ یا چی؟ 

خدایا راضیم به رضای تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه خواستی عکس بفرست بگم 

غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

روکابینتا میشه ازاین برچسبا بگیری بزنی

جایی رم میخایی رنگ کنی رنگ کن

تغییر د‌کور

اضافه کردن دکوری ای چیزی ب خونه

اینه خونمونو خیلی دلم میخاد رنگ کنم روش نقاشی کنم ولی نمیشه

رو دیوارا میشه با چیزای کوچیک تزئین کنی و...

روکابینتا میشه ازاین برچسبا بگیری بزنیجایی رم میخایی رنگ کنی رنگ کنتغییر د‌کوراضافه کردن دکوری ای چی ...

دلم میخواد فرش و پرده اینا رو عوض کنم ولی نمیدونم تغییری میده به خونه یا نه؟

خدایا راضیم به رضای تو

اینا خرجش زیاده ولی مثلا میشه روکش مبلارو عوض کنی

یا مثلا مرده توری سفیده کنارش مخمل طوسی میشه اون طوسی رو عوض کنی ی رنگ دیگ کنی

خرجشون کمتره نسبتا

به نظرت طلا بهتر از این خرجاس؟

والا چی بگم

من خودم اولویت بندیم جوریه که سبد خریدمو هشتاد درصد گذاشتم رو طلا ، ده درصد دلار، ده درصد لوازم خوراکی برنج و حبوبات و‌گوشت

برنج رو چه خوب شد خریدم الان شد کیلویی نزدیک ۳۰۰

ولی خب زندگیا متفاوته هرکار خوشحالت میکنه انجام بده

مامان دوتا گل پسر

والا چی بگممن خودم اولویت بندیم جوریه که سبد خریدمو هشتاد درصد گذاشتم رو طلا ، ده درصد دلار، ده درصد ...

اونوقت واسه پس اندازت برنامه بلند مدت داری؟ مثلا طلا و دلار رو بعدا کاری باهاش بکنی؟

خدایا راضیم به رضای تو
اونوقت واسه پس اندازت برنامه بلند مدت داری؟ مثلا طلا و دلار رو بعدا کاری باهاش بکنی؟

قبلا طلا میخریدم میکردم ماشین و بعد ماشینو میفروختم و پول میزاشتم یا وام میگرفتم خونه میخریدم

الان برنامم عوض شده خونه دادم رهن ماشینم فروختم دادم طلا

البته خونه و ماشینی که زیر پات نیست رو 

مامان دوتا گل پسر

قبلا طلا میخریدم میکردم ماشین و بعد ماشینو میفروختم و پول میزاشتم یا وام میگرفتم خونه میخریدمالان بر ...

خب این خیلی خوبه منم اولویتم تعویض خونه س ولی پولم کمه به نظرت اگه طلا بخرم کم کم میتونم بعدا باهاش یه کاری بکنم مثلا خونه عوض کنم؟

خدایا راضیم به رضای تو

اگه قدیمی شده قطعا. من اتاق بچه رو کاغذ کردم. پذیراییمم از این قاب گچبری ها زدم و رنگ کردیم. پرده و لوستر و فرش جدیدم خریدیم خیلی عوض شد