2777
2789
عنوان

کمککک شیر خشک

154 بازدید | 16 پست

سلام خانوما

پسرم یکسال و دوماهشه 

بهش شیر خشک ببلاک میدادم ولی رو وزنش تاثیری نداشت اصلا

الان میخام نان بخرم براش چه شماره ای بخرم؟

2 یا 3??

فرقشون چیه

الان دیگه تپلو نیستم😌🤌🏻   

بعد یکسال شیرخشک تاثیری تو ززن نداره فقط غذا

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

چرا سوپرامیل نمیدی؟؟

بعد از یکسالگی شماره ۳

درصمن الان فقط باغذاروزن میگیره بچه 

چند کیلوهه ؟

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چراغذا نمی دی بهش الان باید باغذاوزن بگیره شیرم نمی دونم من اپتامیل میدم تا6ماه شماره1بعد اون 2دیگه نداره سعی کن وعده های غذاییشو زیاد یاازدکترشربت اشتهااور بگیری،ناراحت نباش شایدم کلا سیستمش اینه خواهرزاده ی منم خیلی لاغره بعضی ژنشون همینه

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 
چرا سوپرامیل نمیدی؟؟ بعد از یکسالگی شماره ۳ درصمن الان فقط باغذاروزن میگیره بچه  چند کیلوهه ...

اونو دادم بهش نساخت 

غذاهم نمیخوره اصلاااا

یکسالگی ۸‌کیلو بود

الان دیگه تپلو نیستم😌🤌🏻   
چراغذا نمی دی بهش الان باید باغذاوزن بگیره شیرم نمی دونم من اپتامیل میدم تا6ماه شماره1بعد اون 2دیگه ...

اره کلا لاغره😞متاسفانه غذا هم نمیخوره

شربت اشتها هم دادم ولی مصرف شیرش فقط زیاد میشه

اپتامیل هم دادم گلاب به روت اسهال شد تا یک ماه بهش نساخت

الان دیگه تپلو نیستم😌🤌🏻   
اونو دادم بهش نساخت  غذاهم نمیخوره اصلاااا یکسالگی ۸‌کیلو بود

اپتامیل چی اونم خیلی خوبه 

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔
غذا نمیخوره فقط شیر میخوره

بخاطر همون وزن نمی گیره 

شما شیرخشکه خارجیم بگیری الان تاثیری نداره 

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟
اره کلا لاغره😞متاسفانه غذا هم نمیخوره شربت اشتها هم دادم ولی مصرف شیرش فقط زیاد میشه اپتامیل هم د ...

خودتو ناراحت نمن عزیزم خواهرمنم ازغصه پسرش پیرشد ولی اخرسر یه دکتری گفته بود این ژنش همینه هرچی خواست بده بخوره والا خودتو اذیت نکن این شیرها هم زیاد توشماره باهم فرق ندارن ترکیباتشون یکم بیشتره من به دخملم اپتامیل 2میدادم الان پیدانمیکنم دکترگفته همون 1روبده زیاد فرقی ندارن شماهم نان 2یا3بده فقط مراقب باش نان سنگینه شاید یبوست بگیره

من دیگرنمی نویسم حسرت،میکشم حسرت...!هرانچه خواستمو نشد،دیگه به هیچ چیز اعتقاد ندارم 
۲۹۰۰ بود شما شیرخودتو میدی؟؟

وزنش که خوبه مهم خط رشدهستش که باید بالا برا بچه ها تویکسالگی سه برابروزن تولدشون میشن مال شما 8700میشه که فقط 700گرم کمه