2777
2789
عنوان

دكتر زنان خوب تو تهران

583 بازدید | 37 پست

سلام دوستان، من بچمو تو دوازده هفتگي سقط كردم الان ميخوام مجدد اقدام كنم ولي دنبال ي دكتره خوب و دلسوز و ماهر ميگردم كه همه ي احتمالات و در نظر بگيره و دوباره اين اتفاق برام نيفته، الان دو نفر و معرفي كردن دكتر حنطوش زاده و سهيلا عارفي ، كدومشون بهترن؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پاسداران

خب شرقی شما

دکتر نسیم خرمی

تهرانسر کارش خوبه

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

دکتر نفیسه کاشانی زاده

خدا حفظش کنه انقد که عالیه😍😍😍😍

چه فرقی میکند که من عاشق❤ تو باشم یاتوعاشقه ❤من......چه فرقی میکند که رنگین کمان🌈 ازکدام سمت اسمان آغاز میشود.......  ❤

عزیزم متاسفم. هر دو پزشکها خوبند ولی بنظرم برو پیش عارفی.  منم ۳ تا سقط داشتم نتونستم از عارفی وقت بگیرم  رفتم زیر نظر فروتن.

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

من بعد از 4 سال تلاش و دوا درمون پیش خانم دکتر انسیه شاهرخ تهرانی نژاد نتیجه گرفتم ... توی بلوار کشاورزه مطبش ... هرکسی اومده پیشش جواب گرفته

بزودی در این خانه،                                                                              دخترکی                                                                                             جان.....دخترکی                                                                                            آاااخ دخترکی                                                                                                 می خندد ....                                     

سلام من خودم مریض دکتر حنطوش بودم

دوتا سقط کردم دوتاشم زیر نظر ایشون بودم

مطبشون خیلیی شلوغه معمولا اول ماماها چکاپ میکنن بعد میفرستنت پیش دکتر در حد دو سه دقیقه میبیننت 

ولی برای بارداری بعدیم تحت نظر دکتر فروتنم که خوب وقت میزاره خودش سونو میکنه ازمایشاتو سونو خودش میبینه لازم باشه سونوت میکنه 

نمیخام خدای نکرده بد بگم از دکتر حنطوش چون واقعا بارداریای پر خطر میان پیششون ولی برای من نتیجه نداد

دکتر معین عالیه مطبشم بغل پارک ساعیه بزن اینترنت میاد دخترخالم همه جارفت هیچی نشد بعد۱۱ سال رفت پیش ...

دكتر معين و خيلي و شنيدم ولي يسري ميگن جديدا پولكي شده كار انجام نميده

اون موقع که میخواستم بدم دکتر حنطوش کرونا گرفته بود

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید.