2777
2789
عنوان

بیایید دعا کنیم برای هم

64 بازدید | 10 پست

سلام میشه برا رسیدن ب حاجتم و رفع گرفتاریم ی آیه الکرسی بخونی ،منم برات میخونم,فقط لطفا کامنت بزارید ک خوندین آدم انکار آرامش میگیره بفهمه براش دعا کرده کسی ممنونم 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 

من.  میخونم شمام دعا کنین من این ماه باردار شم 😘

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخونم برات عزیزم انشاءالله حاجت روا بشی‌ دوستلن لطفا برای من هم دعا کنین به زودی مراسم عقدنه دعا کن ...

خوشبخت شی گلم 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

من خیلی ساده ام ،خیلی بهم ظلم شد ،خیلی دلم شکست ،اما برا دیگران همیشه مثل کوه بودم ،تو دوستم مثل من نباش گرگ باش فقط و فقط گرگ باش تا زنده بمونی و زندگی کنی 
خوندم گلبهار تو هم مامانم را صلوات مهمون کن مظلوم رفت ممنون

هم فاتحه هم صلوات برا مادرت فرستادم ،ایه الکرسی هم ب نیست حاجتت خوندم 

عزیزم امیدت ب خدا باشه پناهت خدا باشه مطمن باش خودش کاراتو درست میکنه  ایت الکرسی میخونم برات

ممنونم منم خوندم برات