2777
2789
عنوان

ترمیم عمل بینی توروخدا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 29 پست
همه بینی هایی ک عمل میشن ترمیم لازم دارن یا نه حتما باید مشکلی پیش بیاد تا بری ترمیم،،، یعنی فرم بین ...

والا نمیدونم بنظر من که هیچی مثل قبلش طبیعی نمیشه و نیاز به ترمیم داره من اگه بینیم مشکل نداشت عمل نمیکردم الانم چهره ی طبیعی برام خیلی مهمه از بس چهره ی مصنوعی دیدم میترسم برم ترمیم،بینیم مصنوعی دیده بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خیلیا دوس دارن ولی نمیدونم چرا از فیلر بدم میاد حس بدی دارم😂😂😂

خخخخخ

گاهي اوقات فقط منتظري منتظر خاك شدن دوست عزیزم برای دعوا اینجا جمع نشدیم اگر با من موافق نیسنی ریپلای کن منطقی دلیلتو بگو،نیازی ب دعوا و خشونت نیست اگر هم از من بدت میاد بهم بگو خیلی محترمانه از تاپیکت برم بیرون.انسانیت خودمون را زیر سوال نبریم حتی در فضای مجازی!!!!!! حال دلم خوب نیست خدایا یا معجزه کن یا راحتم کن.....دارم توی گناه دست و پا میزنم نجاتم بده😔😔😔عاقبت روزی خواهم رفت از دنیایی که بیهوده مرا به آن بسته اند.....خدایا من دشمنت نبودم که منو به اینجا رسوندی ولی ازت میخوام دشمنمم به اینجایی ک من رسیدم نرسونی...میدونی خیلی سخته خیلیی سخت....من دلم تنگه واسه یک دلخوشی کوچیک.....دادگاه پر از عاشق‌هاییه که گفته بودنمارو بعد از مرگ هم کنار هم دفن کنید!!💔حرفات همشون یادم رفته ، جز اونجا که گفتی: حتی اگه تو بخوای بری "من نمیزارم"🖤 همه برای رسیدن به عشقشون روز شمار میکنن من برای رسیدن روز مرگم.....و این تلخ نیست درد عشق است.....‌این که هنوز زنده ام و نفس میکشم فقط بخاطر اینکه طاقت دیدن اشکهای مادرمو ندارم پس خدایا لطفا مواظب تنها دلیل زندگیم باش🙃
والا نمیدونم بنظر من که هیچی مثل قبلش طبیعی نمیشه و نیاز به ترمیم داره من اگه بینیم مشکل نداشت عمل ن ...

قشنگ بشه فقط حالا طبیعی یا فانتزی مهم نیست ،،،

من از ین میترسم ک بعد عمل ترمیم لازم بشه ،،، 

مرهم اگر نمی شوی... زخم نزن دل مرا 
قشنگ بشه فقط حالا طبیعی یا فانتزی مهم نیست ،،، من از ین میترسم ک بعد عمل ترمیم لازم بشه ،،، 

با دکتری میخوای بری پیشش طی کن،شاید الان نیازی نباشه،چون الان خیلی پیشرفت کرده.من ۱۰ سال پیش که هنوز عمل بینی تازه مد شده بود رفتم.الان خیلی حرفه ای شده و شاید ترمیم لازم نشه

کامل توتاپیکم گفتم رفتم وچکارکردو...

ولی درکل پیش دکترخودت بهتره وممکنه نیازنباشه بری کلینیک وتومطب بابی حسی ده دقیقه ای تراشیدوسوهان کشید

البته جدیداً میترسن تومطب بابی حسی ترمیم کنن

اصولاًمیبرن کلینیک ومث عمل اول می مونه

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
خودمم همین حسو دارم ولی یکم ترسو شدم 

خیلی ازکساییکه عمل میکنن بعدازچندسال نیازبه ترمیم دارن ومجبورن ترمیم کنن

نگران نباش چیزخاصی نیس

بایه سوهان کشیدن درست میشه وخیلی زمان نمیبره اگه تومطب ترمیم کنه

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
همه بینی هایی ک عمل میشن ترمیم لازم دارن یا نه حتما باید مشکلی پیش بیاد تا بری ترمیم،،، یعنی فرم بین ...

اکثراً نیازبه ترمیم پیدامیکنن

من خودم شوهرم ترمیم کردیم

بعدازچندسال

ولی خواهرم۱۵ساله عمل کرده ترمیم نکرده نیازنداشته

البته بینی من طبیعیه ولی بینی خواهرم عروسکی

ان شاا...که مشکلت خیلی راحت حل بشه

راستی ترمیم سه مدل اصولاً

سه مرحله داره

اولش یه آمپول میزنه تاغضروف نرم شه یه هفته بعدلیزرمیکنه همون قوزی که آوورده

دوهفته بعدش سوهان میکشه

من که دکترم این کاروکرد حالابستگی به بینی واینکه ببینه بااین راه هاترمیم میشه یانه!