2777
2789

سوپ پز های عزیز من هر وقت بخوام سوپ بزارم یا سوپ سفید با خامه واینا درست میکنم که از نت دستورش رو میگیرم و کم درست میکنم چون کالریش بالاست.

یا یه مدل سوپ که راحته و هر وقت حس و حال ندارم سریع اینجوری میدرستم😂

من جوپرک رو میشورم یکم خیس میدم.پیاز و سیب زمینی و هویج و یه گوجه(شنیده بودم گوجه تو سوپ واسه سرماخوردگی خوبه یه بار مریض بودم ریختم دیدم طعمش بد نشد همیشه میریزم) رو رنده میکنم میریزم تو جوپرک.عدس هم میریزم و یه سینه مرغ هم میریزم و میزارم بجوشه بعد زیرشو کم میکنم درش رو میبندم بپذه.سینه مرغ که پخت در میارم ریش ریش میکنم میریزم داخلش.اخر پخت هم رب رو تفت میدم میریزم داخلش و سبزی هم اضافه میکنم.

الان یکم برنج خورش داریم واسه نهار.میخوام سوپ هم بزارم.گفتم بیام اگه دستور خوشمزه ای بلدین بهم بگید درست کنم.

تو گوگل هم کلی دستور هست ولی من دستوری میخواستم که خودتون درست کردین و تایید میکنید طعمش رو.

سوپ سفید نمیخوام.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اکی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکی چیه دستورپخت بده😂😂😂😂

لباس میپوشی میری سر کوچه پودر سوپ میخره با اب قاتی میکنی میخوری

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

لباس میپوشی میری سر کوچه پودر سوپ میخره با اب قاتی میکنی میخوری

تا قبل خوندن این پیام فک میکردم تنبل ترین انسان روی زمین منم🤦‍♀️😂😂😂😂😂😂

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

مرغ رو بپز با پیاز نگینی بعد بهش سیبزمینی نگینی  و نمک و فلفل اصافه کن با ورمیشل اخر سر زعفرون دم کرده با گشنیز خورد شده بریز 

طعمش محشره

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗
تا قبل خوندن این پیام فک میکردم تنبل ترین انسان روی زمین منم🤦‍♀️😂😂😂😂😂😂

هیچ کس تنها نیست😂😂😂😂

همراه اول😂

سوپ جو بزار جو رو خیس کن از شب قبل بعد هویج و پیاز بریز توش با مرغ اب قلم یا اب پای مرغ واقعا خوش ...

مرسیییی

حتما امتحانش میکنم.همیشه جوپرک میگیرم...اینبار جو بخرم امتحان میکنم😘

مرغ رو بپز با پیاز نگینی بعد بهش سیبزمینی نگینی  و نمک و فلفل اصافه کن با ورمیشل اخر سر زعفرون ...

مرسی عزیزم😘