2777
2789
عنوان

یه تجربه بگم

126 بازدید | 8 پست

بچها سلام من بچم از دو ماهگی کم وزن گرفت ینی من خر بودم و فک میکردم کم وزن میگیره خلاصه دکتر بردم و براش شیر خشک هیپ نوشت شیشه نمیگرفت ولی بزور میزاشتم دهنش که تپل بشه دو هفته گدشت و بچم حالتای دلد درد داشت و گریه و شیر خودمو نخورد حتی با اون شیر خشک اصلا وزن نگرفته بود در صورتی که با شیر خودم میگرفت ..خلاصه این رویه ادامه داشت بد شیر خوردن تا اینک 10روز بعد کلا نگرفت و من تو خواب بهش میدادم سر ساعت خوابش میکردم و میدادم بهش ی هفته ادامه داشت این رویه تا اینک دیدم روز تا شب گریه میکنه و بی قراره و شکمشو با پاهاش بالا میبرد آب دهن تف کردن آروغ زیاد.باورتون نمیشه تو این مدت 25تا دکتر بردم و هرکی یه چیزی میگفت یکی میگفت عفونت اداره یکی میگف کم خونه یکی میگفت حساسیت داره یکی میگف راه برو شیر بده یکی میگفت بزار گشنه شه و بچه من دایم گریه میکرد.هیچ کس نمیگفت ریفلاکس داره اگ از من میشنوین ب بچه ب زور شیر ندید بزارید هر چقد میخاد بخوره اگ میخاد 5دیقه بخوره ...تو خوابم بش شیر ندید چون عادت میکنه و تو بیداری شیر نمیخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا مامانت نیومد پاسخ بده؟    برو بزرگترتو بیار

بنظرم بروزر را باید عوض کنیدگ

یه زنبیل دارم ۱۱ سال دست دکتر بوده، فقط باهاش میرفته تو سایه ؛                               قیمت: دایرکت