هنوز یه سال نشده ازدواج کردی بهمن میشه یه سال برا بار اول دعوامو شد دیروز سر اینکه ب من گفته بود سر کاره و گوشبشو برنمیداشت باهاش کار داشتم زنگ زدم محل کارش همکارش گفت ن نیست سره همین دعوامون شد منم اخرش گفتم اره اره تو خوبی تو راس میگی خیلی بدش میاد اینجوری میگم زد تو گوشم منم دیگه هیچیی نگفتم قهر کردم خودشم تو چشاش دیدم پشیمونه حالا رفته ب داداش دو قلوش گفته و منم فهمیدممم میخواد بیاد منت کشی چی شرط بزارم براش
اینم بگم شرایط اینکه برم خونه بابام ندارم چون خواهر شوهرم زن داداشمم هست نمیخوام زندگی اوناهم درگیر شه
و اینکه همکارش دروغ گفته
بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
خاک تو سرش واخعا شوهرتم یه چیز محکم بزار براش که نزنه تعهدی چیزی
نمیدونممم چی بزارمم
بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین خواهر من یکم سیاسیت داشته باش ازخواهر بزرگتری چیزی کمک بگیر اونایی که اینجا بهت میگن توهم بزن شرط بزار وفلا ن وفلان اینا از سردلسوزی نیس اینا میخان عقده اشون رو سرمردا خالی کنن ماکه نمیدونیم تو یا شوهرت چطور ادمایی هستین لطفا یکم سیاسی رفتار کن با حرف این واون زندگیت نابود نکن پس چرا طلاق ایقد زیاد شده یا خیانت چون زنا سیاست ندارن همش میخان خودشون رو بالا تر بگیرن ازشوهرشون تواخلاقت خوب کن اون پشیمون میشه دفه دیگه بهتر میشه تجربه شده اس خیالت راحت
دفعه بعد اگه تکرار کرد هر جور زدت تو هم مثل خودش بزنش فکر نکنه فقط خودش بلده،بعضی از مردا اگه در برا ...
دفعه بعدییی ای اگه باشه کاری میکنم بچمون نشه😁
ببین خواهر من یکم سیاسیت داشته باش ازخواهر بزرگتری چیزی کمک بگیر اونایی که اینجا بهت میگن توهم بزن ش ...
من هیچییی نگفتم بش برا همون پشیمونه
چرا شوهراتون سرکاره انقد بهش زنگ میزنید 🤦🤦🤦🤦 مثلا تو تاکسی نشستی میبینی زن راننده تاکسی زنگ زده ...
میخواستم بگم نون بخر بیار تموم شده😐