2777
2789
عنوان

شوهرم زد تو گوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1328 بازدید | 53 پست
خاک تو سرش واخعا شوهرتم یه چیز محکم بزار براش که نزنه تعهدی چیزی

نمیدونممم چی بزارمم

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
نمیدونممم چی بزارمم

اره سخته منم نمیدونم😁

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خواهر من یکم سیاسیت داشته باش ازخواهر بزرگتری چیزی کمک بگیر اونایی که اینجا بهت میگن توهم بزن شرط بزار وفلا ن وفلان اینا از سردلسوزی نیس اینا میخان عقده اشون رو سرمردا خالی کنن ماکه نمیدونیم تو یا شوهرت چطور ادمایی هستین لطفا یکم سیاسی رفتار کن با حرف این واون زندگیت نابود نکن پس چرا طلاق ایقد زیاد شده یا خیانت چون زنا سیاست ندارن همش میخان خودشون رو بالا تر بگیرن ازشوهرشون تواخلاقت خوب کن اون پشیمون میشه دفه دیگه بهتر میشه تجربه شده اس خیالت راحت

اونقد شکه شدم حتی فوشش ندادم خاک تو سزم

دفعه بعد اگه تکرار کرد هر جور زدت تو هم مثل خودش بزنش فکر نکنه فقط خودش بلده،بعضی از مردا اگه در برابرشون کوتاه بیای شاخ میشن،دفعه بعد شاخشو بشکن

آرزوهایم را کنار نخواهم گذاشت،دنیا مجبور است با دلم کنار بیاید...
دفعه بعد اگه تکرار کرد هر جور زدت تو هم مثل خودش بزنش فکر نکنه فقط خودش بلده،بعضی از مردا اگه در برا ...

دفعه بعدییی ای اگه باشه کاری میکنم بچمون نشه😁

بیچاره اهویی که صید پنجه شیری است بیچاره تر شیری که صید چشم اهوییست  شعز دوس دارم لطفا تو تاپیکای شعر منم صدابزنین✌🤍 چند نفر از کاربری استفاده میکنن پس اگه تاپیکا در تضاد بود متعجب نشین❤
ببین خواهر من یکم سیاسیت داشته باش ازخواهر بزرگتری چیزی کمک بگیر اونایی که اینجا بهت میگن توهم بزن ش ...

من هیچییی نگفتم بش برا همون پشیمونه

چرا شوهراتون سرکاره انقد بهش زنگ میزنید 🤦🤦🤦🤦

مثلا تو تاکسی نشستی میبینی زن راننده تاکسی زنگ زده داره یه ساعت با شوهرش حرف میزنع ،بنده خدا میخواد قطع کنه میترسع زنه ناراحت شه 

مجبورع هم رانندگی کنه هم حرف بزنه هم حواسش به مسافر باشه 

چرا شوهراتون سرکاره انقد بهش زنگ میزنید 🤦🤦🤦🤦 مثلا تو تاکسی نشستی میبینی زن راننده تاکسی زنگ زده ...

میخواستم بگم نون بخر بیار تموم شده😐