سلام خانما کیا تجربشو دارن که جنین تو هفته 35ضربانش 170باشه دیروز بستریم کردن ولی بخاطر کرونا با رصایت خودم ضربانش که نرمال شد ترخیص شدم ضربان بالا چه ایرادی میکنه واسه جنین؟؟
علتش از چیه؟؟
دکترا چیزی نگفتن دارم دیوونه میشم😢
همسرمو پسرم با وجودتون خوشبخترینم واستون جونمم میدم عشقای زندگیم عاشقتونم خدا از چشم بد حفظتون کنه 👪
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پسر من کلا رو ۱۸۰ بود.دکترم میگفت استرس نداشته باش.سریع بهش منتقل میشه
هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند
واقعاا الان به دنیا اومده؟چند هفتگی به دنیا اومد ؟ موردی نداش؟
سی و هشت بدنیا اومد.فشارم بالا بود.امپول فشار زدن
هوای خوب مثل زن خوب استهمیشه نیست. ..زمانی هم که هست, دیرپا نیست.مرد اما پایدار تر است.اگر بد باشد, می تواند مدت ها بد بماند و اگر خوب باشد, به این زودی بد نمی شود اما زن عوض می شود با بچه, سن, رژیم, حرف, ماه, بود و نبود آفتاب, وقت خوش...زن را باید پرستاری کرد با عشق،حال آن که مرد می تواند نیرومند تر شود اگر به او نفرت بورزند