2777
2789
عنوان

يه شمالی بياد اينو معنی کنه

184 بازدید | 29 پست

الاهی تره بمیرم ایته روز ایه که خیلی زمات نبه اون روز بی دغدغه تی ورجه ایسم تو می عشق نازنینی اولینو اخرینی تره یاد بمانه که تو عزیزترینی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی برات بمیرم یه روز میاد ک دیر نیست اون روز بی دغدغه پیشت میمونم تو عشق نازنینمی اولین و اخرینمی اینو یادت بمونی تو عزیزترینمی

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗

زبون ما نیست احتمالا مال گیلان یا گلستانه

اما من فهمیدم

الهی برات بمیرم یه روزی میاد که زیاد هم دور نیست،اون روز بدون دغدغه و نگرانی کنارت وایمیستم تو عشق و نازنین منی اولین و اخرین منی یادت بمونه که عزیزترین منی

الهی برات بمیرم یه روزی که خیلی هم اون روز دور نیست میاد که اون روز بدون دغدغه پیشتم تو عشق منی نازنینی اولین و آخرینی یادت باشه که تو عزیزترینی🙄🤣🤦‍♀️

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه  دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن 

زبون ما نیست احتمالا مال گیلان یا گلستانه اما من فهمیدم الهی برات بمیرم یه روزی میاد که زیاد هم دو ...

منظور  بیشتر ادما از شمالی ها گیلانی ها هستن

تو رو خدا اینقدر نگین چرا انقدر تاپیک تکراری میزنی.من نه نویسنده ام نه مغزم کشش داره هر دفعه یه چیزی بگم فقط مشکلم رو میتونم یه بار بگم🙈👈دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔  دعا کنید خوب بشه🍀🍀🍀🍀🍀بعضیا میگن چرا میگی بچه دومتم دختر باشه.دوستان دوست دارم بچه ام دختر باشه چون خودم خواهر ندارم و خانواده هم ندارم زنداداشام خیلی نامهربانن دلم میخواد دخترم یه خواه  دلسوز داشته باشه مثل دوروریام که خواهر دارن غم خوارشون هستن و مثل من بی کس نیستن 

ن رشتیه عزیزم شرق گیلان یکم فرق میکنه کلماتش

بنظرت کسی ک اينو بمن داده حسش نسبت بمن چيه؟

قبلش اينو فرستادم براش

منماز آیجان کر شم خیلی مره تاسیان به با اینکه مره نزدیک نبوویی ولی حس نزدیکی کودم