haniwwa مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 104 عنوان جوک بلدی بیا😜 149 بازدید | 14 پست هرکی جوک موک بلده بیاد توو😋یه مشتی باهم بخندییم😁 1399/07/27 | 10:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1378sahar عضویت: 1399/07/22 تعداد پست: 10372 ورودغرورافرین شما را به نی نی سایت تبریک عرض می کنم ............تبریک به تو تبریک به ما تبریک به همه خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
نگار1382 عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 5741 قابل توجه پسرای محترم😊هر وقت تو شرایطی قرار گرفتید که دختری بهتون گفت:ببین داداش....!!😕بدونید قیافتون خیلی بی ریخته 😂😂😂 حالم خوبه ! اما خنثی ام ، نه خوشحالم .. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
haniwwa مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 104 [QUOTE=160161405]ورودغرورافرین شما را به نی نی سایت تبریک عرض می کنم ............تبریک به تو تبریک به ما تبریک به همهمقسییی😜همچنین شما
نگار1382 عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 5741 ﺭﻓﺘﻢ ﻳﻪ ﺗﻦ ﻣﺎﻫﻲ ﺧﺮﻳﺪﻡ ۲۷۰۰۰ﺗﻮﻣﻦ !!!...........ﻓﮏ ﮐﻨﻢ ﺗﻮﺵ ﭘﺮﻱ ﺩﺭﻳﺎﻳﻲ ﺑﺎﺷﻪ!!!استرس دارم ﺩﺭﺷﻮ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﻢ😂😂😂 حالم خوبه ! اما خنثی ام ، نه خوشحالم .. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
گل_رزسفیدم عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 16455 صدای شمارش اسکناس هنگام دریافت حقوق دستگاه خودپرداز:۱- دکترا: تررررررررررررررررررر۲- مهندسا: ترررررررررر۳- وزرا و نمایندگان مجلس: ترررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر۴- کارمندان: تر۵- من: ر😐😐😐😐😐😐 ⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
نگار1382 عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 5741 مامان و بابام داشتن میزان محبوبیتشونو میسنجیدن ازم پرسیدن اگه ما بخوایم از هم جدا شیم تو دوس داری با کدوممون زندگی کنی؟گفتم گزینهی هیچکدام نداره؟ :)))همونجا متحد شدن عین سگ زدنم🤣😂 حالم خوبه ! اما خنثی ام ، نه خوشحالم .. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..
eshghkhodam عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2663 اومدم بگم دلارشد۱۵تومن😐✋ ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
haniwwa مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 104 ﺭﻓﺘﻢ ﻳﻪ ﺗﻦ ﻣﺎﻫﻲ ﺧﺮﻳﺪﻡ ۲۷۰۰۰ﺗﻮﻣﻦ !!!... . . . . . . . . ﻓﮏ ﮐﻨﻢ ﺗﻮﺵ ﭘﺮﻱ ﺩﺭﻳﺎﻳﻲ ﺑﺎﺷﻪ! ... نه خطریهههه😜😜😁
گل_رزسفیدم عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 16455 مردا همه نعمتن 😑☝️میگی نه ؟مرد یعنی..چای احمد😀برنج محسن😀آبليموي مجید 😀کشک کامبیز😀سوهان حاج حسين😀سس بیژن😀سس بهروز😀پشمک حاج عبدالله😀دوغ آبعلي😀سوياي سبحان😀عرقيات نادر😀 ⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
آسایه عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 826 من فقط چک بی ادبی بلدم ک😅 بودیم ما یه دونه روح تو دو تا کالبد دیدیم همو مطمئنم اون روز خدا هم شاد شد♥️
eshghkhodam عضویت: 1399/05/27 تعداد پست: 2663 یا خو دخداااع😀 😏 ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
گل_رزسفیدم عضویت: 1398/05/20 تعداد پست: 16455 یارو تو قطب از یه اسکیمو میپرسه اینجا زن سفید پوست هست؟میگه آره😊یارو میگه زن سیاه پوست هم هست؟میگه آره😊یارو میگه زنی که هم سیاه باشه هم سفید هست؟میگه نه دیگه اینو نداریم.😐.یارو داد میزنه میگهجعفر نگفتم اون که دیشب بهش شماره دادیم پنگوئن بود😶😂 ⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
نگار1382 عضویت: 1399/04/11 تعداد پست: 5741 وقتی دخترا میگن هیچی نخوندم واسه امتحان یعنیپیشگفتار و مقدمهی کتاب رو حفظ نکردم!وقتی پسرا میگن هیچی نخوندم یعنی اصن نمیدونن اسم کتاب چیه😐😂 حالم خوبه ! اما خنثی ام ، نه خوشحالم .. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..