2777
2789

ورودغرورافرین شما را به نی نی سایت تبریک عرض می کنم ............تبریک به تو تبریک به ما تبریک به همه

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت

قابل توجه پسرای محترم😊

هر وقت تو شرایطی قرار گرفتید که دختری بهتون گفت:

ببین داداش....!!😕

بدونید قیافتون خیلی بی ریخته 😂😂😂

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ﺭﻓﺘﻢ ﻳﻪ ﺗﻦ ﻣﺎﻫﻲ ﺧﺮﻳﺪﻡ ۲۷۰۰۰ﺗﻮﻣﻦ !!!...

.

.

.

.

.

.

.

.

ﻓﮏ ﮐﻨﻢ ﺗﻮﺵ ﭘﺮﻱ ﺩﺭﻳﺎﻳﻲ ﺑﺎﺷﻪ!!!

استرس دارم ﺩﺭﺷﻮ ﺑﺎﺯ ﮐﻨﻢ

😂😂😂

حالم خوبه !     اما خنثی ام ، نه خوشحالم ‌.. نه ناراحت ...... اما دلم گرفته ، نمیدونم به چی یا چه کسی فکر کنم که حداقل یکمی آروم بشم ..

صدای شمارش اسکناس هنگام دریافت حقوق دستگاه خودپرداز:

۱- دکترا: تررررررررررررررررررر

۲- مهندسا: ترررررررررر

۳- وزرا و نمایندگان مجلس: ترررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر

۴- کارمندان: تر

۵- من: ر

😐😐😐😐😐😐

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .

مامان و بابام داشتن میزان محبوبیتشونو میسنجیدن ازم پرسیدن اگه ما بخوایم از هم جدا شیم تو دوس داری با کدوممون زندگی کنی؟

گفتم گزینه‌ی هیچکدام نداره؟ :)))

همونجا متحد شدن عین سگ زدنم🤣😂

اومدم بگم دلارشد۱۵تومن😐✋

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

مردا همه نعمتن 😑☝️

میگی نه ؟

مرد یعنی..

چای احمد😀

برنج محسن😀

آبليموي مجید 😀

کشک کامبیز😀

سوهان حاج حسين😀

سس بیژن😀

سس بهروز😀

پشمک حاج عبدالله😀

دوغ آبعلي😀

سوياي سبحان😀

عرقيات نادر😀

⭐️هیچوقت دیوانه وار⭐️عاشق کسی نباش⭐️سعی کن صادقانه دوست داشته باشی⭐️تا اگر نامردانه رهایت کرد🌙تو ناعادلانه ویران نشوی . . .
یا خو دخداااع😀

😏

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

یارو تو قطب از یه اسکیمو میپرسه اینجا زن سفید پوست هست؟

میگه آره😊

یارو میگه زن سیاه پوست هم هست؟

میگه آره😊

یارو میگه زنی که هم سیاه باشه هم سفید هست؟

میگه نه دیگه اینو نداریم.😐

.

یارو داد میزنه میگه

جعفر نگفتم اون که دیشب بهش شماره دادیم پنگوئن بود😶😂

وقتی دخترا میگن هیچی نخوندم واسه امتحان یعنی

پیشگفتار و مقدمه‌ی کتاب رو حفظ نکردم!

وقتی پسرا میگن هیچی نخوندم یعنی اصن نمیدونن اسم کتاب چیه😐😂