2777
2789
عنوان

ازدواج

276 بازدید | 15 پست

با سلام و ادب

ببخشید من یه خانمی رو برای ازدواج مدنظر دارم ک تقریبا از لحاظ اعتقادی تربیتی فرهنگی تحصیلی با خودم در یک راستا هستش و گهگاهی با هم تلفنی هم صحبت های کاملا عمومی داریم ولی یه چنتا گیر دارم و اون اینکه من خودم قد بلندم و ایشون تقریبا کوتاهه و اینکه چهره و اندام معمولی داره و اینکه با توجه به اینکه به منزلشون رفت و آمد دارم اصلا از نقطه نظرات و منش مادرش خوشم نمیاد ولی بنده خدا احترام رو به من همیشه میزاره و اینکه پدر و مادرش حدود 5 سالی میشه که از هم جدا شدن و بچه ها با مادر زندگی میکنن و در آخر اینکه این خانم از بنده حدود 1.5 سال بزرگتره ولی صرفنظر از شرایطی ک در بالا گفتم هم ایشون به بنده تمایل داره و هم خودم ولی اینکه شرایط بالا چقدر در انتخاب نهایی تاثیر داره رو میخواستم از نظرات دوستان بهره ببرم

تشکر از وقتتون و راهنماییهاتون

علف باید به دهن بزی شیرین بیاد😊

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

@matin2021  

@پسرشیطون  

@پسر_هستم  

بیایین راهنمایی کنین

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چی ب شما ربط داره اگه فردا یه بحثی پیش بیاد این سن و سالو ب روش نیاری 

ولی این زبون ادم کار دستش میده و هرکسی اونقدری عاقل نیس ک همیشه سکوت کنه

بازم مشاوره برین بحث یه عمر زندگیه و اگه شما این سن براتون مهمه ک دارین میپرسین بازم فک کنین 

وه هر وقت یه ادم‌معمولی منحصر ب فرد ترین ادم روی کره ی زمین برای شما بود معطل نکنین

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

الان ما چی بگیم خودتون بهتراز هرکسی میتونید بشناسیدش چون باهم در ارتباطین اگه همه چیز اون خانم پسندید خوب بسم الله اگه تردیدی دارید باید از اول بگید و طرفو دلبسته نکنید و زود تصمیم خودتون بگیرید

خدایا بابت همه چی شکرت دوستت دارم

سلام،ببینید اگه به نظر خودتون اختلاف نظر و سلیقه و عقیدتون اونقدری نیست که مشکل ساز بشه بقیه مسائل چندان پیچیده نیست و قابل حله،اون شکل ظاهری و قد اینا هم اگه اونقدر همدیگه رو دوست داشته باشید و در مورد مسائل مختلف ،مشکلات بزرگ پیدا نکنید و گذشتتون زیاد باشه و توی بحرانها در کنار هم باشید خیلی راحت باهاشون کنار خواهید اومد،در مورد مادرشون هم اگر علیرغم تفاوت نظر و سلیقه اهل دخالت در امور منحصرا مربوط به زندگی مشترک شما،نباشند،هیچ مشکلی نیست،سن هم به نظرم اگه از هر نظر باهم اکی باشید اصلا مورد بغرنجی نیست،من خودم ۳سال از همسرم بزرگترم

موافق نیستم چون

عاشق هم نیستین 

ازت بزرگتره.  نرمال اینه ک دختر5سال از پسر کوچیکتره باشه

اخلاق مادرش بعدا اذیتت میکنه چون دیگه تلاش نمیکنه خودشو بگیره واخلاق عادیش رو میشه 

سلام،ببینید اگه به نظر خودتون اختلاف نظر و سلیقه و عقیدتون اونقدری نیست که مشکل ساز بشه بقیه مسائل چ ...

به هرحال ازدواج یه توافق و تفاهم دو نفرست،این شما دو نفر هستید که باید قبل از رفتن زیر یک سقف چیزهایی که ذهنتون رو درگیر کرده رو حل و فصل کنید،و به قول قدیمیا سنگاتون رو وابکنید،باید همدیگه رو بشناسید و نذارید حرفی توی دلاتون بمونه که خدای نکرده بعدا مشکل ساز بشه

یک اینکه شمابامادرش ازدواج نمیکنی هیچکی ازمادرزن ومادرشوهرخوشش نمیاد،به مزاح بود البته 

دواینکه چهره معمولی ولی دلنشین کافیه هرچندبعدازدواج اصولاچهره روبه بهترتغییرمیکنه بازبه نظرشمابستگی داره 

سومم اینکه قد زیاد مطرح نیست اگرجزوملاکهای اولیه تون نیست

وبعدم اینکه سن اگربرای هردوقابل پذیرشه این هم مطرح نیست 

ودرآخر نظرخانوادتون روهم جویاباشین 

من ک ایشون رو محدود نکردم ک بخواد دلبسته بشه

ولی از رفتاراش و تماس گرفتنهاش متوجه میشم و یه جوری منو برای خودش میخواد ولی خودش هم علنی به من ابراز علاقه نکرده و در این اثنا من هم در سبک و سنگین کردن این خانم برای پیشنهاد برای ازدواج به ایشون هستم 

ولی چون هنوز با خودم سر مواردی ک عنوان کردم کنار نیومدم ابراز مستقیم بهش نکردم و اینکه اگر ابراز مستقیم به خودش بگم کار درستی هستش؟(خارج از محیط خانواده ها و بدون اطلاع خانواده ها)منظورم اینه ک با این کار من بی احترامی به شخصیت این خانم محسوب نمیشه؟

بالاخره نمیشه بااحساسات این خانم بازی کنم و قبل از کنار اومدن با خودم و علاقه نهایی خودم به ایشون این علاقه رو صراحتا بهش بگم

بالاخره اگر بهش بگم روح و روان این خانم شدیدا درگیر مسئله میشه و اگر بخوام پس بکشم اصلا کار درستی نیست

تو زنتو طلاق نداده رفتی پی یکی  دیگه خجالت بکش اونوقت میای همه چیو میندازی گردن زن بیچارت چرااااا🤔😡😠

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

یه بار گفتم ک شما در مورد هر پست بنده فقط نظرتون رو بدین

قضاوت نادرست کار درستی نیست

اگر بخوای قضاوت کنی اشکال نداره ولی از تمام جوانب و شرایط مورد قضاوت باید مطلع باشی

مگر ن دل شکستن رو همه بلدن

اگر هنری داری دلجویی کن

موفق باشی

یک اینکه شمابامادرش ازدواج نمیکنی هیچکی ازمادرزن ومادرشوهرخوشش نمیاد،به مزاح بود البته  دوا ...

اینطور که شما میگی پس هیچی مهم نیست و همه چیز حله که

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان