2777
2789
عنوان

مادر شدن چه جور حسیه؟؟؟😍😍😍

171 بازدید | 25 پست

سلام خواهرای عزیزم من 26 سالمه👧 میخوام اقدام کنم .چه کارایی لازمه انجام بدم؟

اگر تجربه ای دارین ممنون میشم کمکم کنید ❤.من تنبلی تخمدان دارم و یه سری کیستای ریز هم تو رحمم هست،البته دوسال پیش دکتر اینا رو بهم گفت ،ممکن الان خوب شده باشم ؟ خیلی استرس دارم کسی تو شرایط من راحت باردار شده ؟

و در آخر بگین مامان بودن چه جوریه 😍اخه خیلی هیجان دارم 😶

ممنونم ❤❤❤

چشم از پنجره بردار .منجی در آینه هست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که هنوز تو انتظارم ولی حس میکنم بهترینو قشنگ ترین حس دنیا باشه 😊😍

آره منم همچین حسی دارم .انشالله خدا یه خشگل جیگرشو بهت بده عزیزم

تا تجربش نکنی نمیتونی حسش کنی😍😍😍

حس اینکه ی نی نی از وجود خودتو همسرت داری خیلی قشنگه

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
تا تجربش نکنی نمیتونی حسش کنی😍😍😍 حس اینکه ی نی نی از وجود خودتو همسرت داری خیلی قشنگه

وای خداااا .چقدر تفسیرت زیبا بود .ذوق کردم .مرسی

آخی چرا آخه ؟

زیاده خواهر.... کیسه اب پاره شد.... یکماه زودبدنیااومدپسرم... کولیک داشت... گریه میکردنفسش دیربالامیومد.... الرژی به بوداره.... 

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

والا کم مونده یه ماه دیگه دنیا بیاد هنوز باور نکردم دارم مامان میشم😂

من دلم روشنه من مامان میشم 😍 حالا هرچقدر دکترا بگن طبیعی نمیتونی مادر شی من به خدای خودم ایمان دارم گفته بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را منم خواستم ازش منتظر اجابتم برای رسیدن به خواسته دلم یه لبخند از ته دل رو لباتون بشونید😊دیدین گفتم دلم روشنه😉😍😍😍خدایا شکرت بعد از سه سال باردارشدم ❤بازم دلم روشنه قلب نینی تشکیل میشه نینی سالم و صالح دنیا میاد❤💞💗💟😍خدایا شکرت قلب نینی تشکیل شد صداشم شنیدم😍برای سلامتی نینی ام دعا میکنید؟