2777
2789
عنوان

برای خارش گزیدگی چی خوبه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2549 بازدید | 19 پست

بچه منم چندروز پیش یه خروس رو بغل کرد از اون روز مدام تمام بدنش میخاره و انگار پشه ای چیزی بچه ام رو می گزه

ممکنه کنه یا همون حشره بیره س باشه

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای کک زدتون خیلیم ریزه به سختی پیدامیشن خدا به دادتون برسه فقط تند تند دوش بگیرین جاییم که فکر میکن ...

خیلی بد جوره وحشتناک تمام بدنم پر شده یعنی از این پمادهای ضد گزیدگی بزنم اثر داره؟

سومین بچه ام بود که  از دست دادم یه صلوات مهمونم کنید برای تسکین قلب پر دردم 
بچه منم چندروز پیش یه خروس رو بغل کرد از اون روز مدام تمام بدنش میخاره و انگار پشه ای چیزی بچه ام رو ...

مرغ و خروس فکر نکنم داشته باشند بچه های من هر روز با مرغ و خروس سر و کار دارند ولی تا حالا چیزی نگزیدشون

سومین بچه ام بود که  از دست دادم یه صلوات مهمونم کنید برای تسکین قلب پر دردم 
خیلی بد جوره وحشتناک تمام بدنم پر شده یعنی از این پمادهای ضد گزیدگی بزنم اثر داره؟

والا رو من که اثر نداشت من قرص انتی هیستامین میخوردم وقتیم که از شهرستان میومدیم وسایلارو تو خونه اصلا نمیاوردیم که تو خونمون نیاد شما الان تو خونتون هست سعی کن نابودشون کنی