2777
2789
سلام دوستان
دوستم تو 13 هفته و 5 روزگی سونو داده و NT=2 بوده و دکتر گفته حداکثر نرماله و نگرانه.
کسی تجربه ای مشابه داشته؟
بعد از دادن آز غربالگری نتیجه چی شد؟
نی نی سالم بود؟

در ضمن فامیل هم نیستن
خیلی نگرانه کمک کنین لطفا
بره امینیو سنتز خیالش راحت باشه ، جاری خواهرم بهش گفتن مساله ای نیست اما بچه اش سندرم داون داره، البته اون ازمایش کوادمارکرش لب مرز بود، کار از محکم کاری عیب نمیکنه، انشاله چیزی نیست
مرسی که دختر من شدی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خاله بهار کاش بیای بگی دوستت بالاخره چیکار کرد؟
منم تو 13هفته و 2 روز رفتم سونو ان تی

عدد ان تی منم 2 بود دکتر گفت حداکثر نرمال

من خیلی نگرانم شب و روز بهش فکر میکنم
انسانم ارزوست...
خانما nt من 2.7 بود دکتر برام آز مرحله دوم غربالگری داد که رفتم نسل امید گفت یه هفته تا 10 روز دیگه جوابش میاد سونو هم دکترم میخواد برام بنویسه هنوز نرفتم دکتر. فقط می خوام بگم خیلی نگران نباشین برای دخترداییم 3 بود اما سونوی دوم که رفت مشکلی نبود ایشالا که مال ما هم بی مشکل باشه برای همین من بی خیال استرس شدم چون دخترخالمم همینطور بود نمی دونم شاید به ارث مربوط میشه اونا بچه هاشون بدنیا اومدن و سالمن نی نی من اردیبهشت دنیا میاد خدا بخواد
گاهی گمان نمی کنی، ولی می شود
گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود
گاهی هزار دوره دعا بی اجابتست
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود
گاهی گدای گداییی و بخت با تو یار نیست
گاهی تمام شهر گدای تو می شود
mona جون نی نی منم ایشالا اردیبهشت دنیا میاد

من که مردم از استرس بس که میرم تاپیکای مربوط به غربالگری و امنیوسنتز و زیر و رو میکنم دپرسسسسسسس شدم

فهمیدم هیچی قطعی نیست
اونی که ان تی 3 بوده بچش سالم دنیا اومده خدا رو شکر
اونی که تو غربالگیری اول مشکل نداشته تو از سه ماه دوم دچار مشکل شده و تو 4 یا 5 ماهگی مجبور به سقط شده

بعضا میگن مربوط به سن بالای 35 هست و سابقه بیماری سندروم تو خانواده

ولی یکی میاد میگه زیر 30 سال هست و سابقه سندروم تو خانواده هاشون نداشتن ولی متاسفانه این مشکل واسشون پیش اومده

این روزا داره زهرم میشه بس که استرس دارمممممممممممممم

من فکر میکنم این ازمایشها به مهارت دکتر سونو و دقیق بودن دستگاها هم ربط داره
انسانم ارزوست...