2777
2789
عنوان

بزرگترين خواستتون. تو. بچگي چي بود

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسکیت داشتع باشم یادمه زن عموم بابامو نزاشت واسم بگیره همش میگفت دستو پاشو میشکنه😠

بع. منم. ميگفتن ميريم. مكه ميخريم 

هنو. نرفتيم😂

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫

بچگی  فانتزی مدادرنگیای ۲۴رنگه ازونا ک جای فلزی داشتن😞 نوجوونی هم فانتزی دوچرخه داشتم میخاستم از طریق قانون جذب بش برسم هی خودمو رو دوچرخه تصورمیکردم صب تا شب

خاک تو مخ تباهم

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤
بچگی  فانتزی مدادرنگیای ۲۴رنگه ازونا ک جای فلزی داشتن😞 نوجوونی هم فانتزی دوچرخه داشتم میخاستم ...

دوچرخه. منم. حسرتش به دلم موند 

لبخند بزن بگذار همه بدانند از ديروز قوي تر هستي🌈💫