2777
2789

من الان برای او لین بار  خوردم.

واقعا خیلی تلخه.

چه جوری بدون اب بخورم؟

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واااا با شکر سرخه چرا تلخخ؟؟؟

شما خوردی تا حالا؟

واقعا بدمزست

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...
ما خانوادگی میخوریم 

چجوری میخورین؟

مال شما هم بدمزست؟

واسه چیه

ایمنیه بدن رو بالا میبره.

واسه پیشگیری و درمان کرونا.

البته از قبل هم بوده

چجوری میخورین؟ مال شما هم بدمزست؟

بریز روی زبونت کم کم تو دهنت آب میشه بعد قورتش بده 

آره خوب یکم تلخه 

سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
بریز روی زبونت کم کم تو دهنت آب میشه بعد قورتش بده  آره خوب یکم تلخه

‌منم همینجوری خوردم ولی حالت تهوع گرفتم.

به زور جلوی خودمو گرفتم بالا نیارم

اره ولی خوشمزه ست😐😐

واقعا؟

زمستانش رو خورد ی یا تابستانش؟

پس چرا من حالت تهوع گرفتم با خوردنش؟  

‌منم همینجوری خوردم ولی حالت تهوع گرفتم. به زور جلوی خودمو گرفتم بالا نیارم

خیییلی تلخه من باعسل خوردم.همین جوری نمی تونستم بخورم.

اما به نظر من داروی امام کاظم که آماده تو بازاره معلوم نیست وقیق و درست باشه.

خودتون مصطکی و شکر سرخ و هلیله سیاه بگیرین به نسبت مساوی با هم ترکیب کنید

"اللهم صل علی محمد و آل محمد"
خیییلی تلخه من باعسل خوردم.همین جوری نمی تونستم بخورم. اما به نظر من داروی امام کاظم که آماده تو با ...

از جای مطمئن گرفتیم عزیزم.

آخه گفت تا۲ساعت بعدش هیچی حتی اب هم نخوری