2777
2789

سلام من بارداری دومه  دختر اولم 8 سالشه  9 ماه اقدامم... دلم روشنه مامان تابستونی 1400 هستم ...بیایین انشالله تا آخر بارداری کنار هم بمونیم.. توکل به خدا  شماها بارداری چندمتونه؟ چند ماه اقدامین؟ چه مشکلی دارین؟ 

💞خداجون ممنونتم که دوباره لایق مادر شدن بودم💞 🧚‍♂️دوست مهربونم که امضامو میخونی برای سلامتی نینیم یه صلوات مهمونم کن🧚‍♀️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شهریور پارسال تو ۳۸هفته پسرم بی دلیل ایست قلبی کرد و زایمان کردم الانم چند ماه بود اقدام بودم و نشد ولی این ماه اقدام نبودم چون یه کاری واسم پیش اومده بود

الانم فهمیدم جاریم بارداره

یه چیزی بگم. باعرض معذرت چطور دلتون میاد توی این شرایط کرونا اقدام میکنین؟؟ من اصلا نمیتونم خودموراضی کنم بااین شرایط باردار شم

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  

من یه هفته دیگه زایمان میکنم .اومد بهتون بگم فقط استرسو از خودت دور کنید اصلا ب بچه فکر نکنید .بدن خودتون و شوهرتونو تقویت کنید با خوراکی های گرمی .پسته موز گردو خرما کاسنی .من ناخواسته باردار شدم .ولی گرمیزیاد می‌خوردیم 

من شهریور پارسال تو ۳۸هفته پسرم بی دلیل ایست قلبی کرد و زایمان کردم الانم چند ماه بود اقدام بودم و ن ...

عزیزم واقعا متاسفم... منم ایست قلبی جنین توی ۸ هفته داشتم... دلیلش چیه؟؟ من که هنوز موندم چرا؟؟؟؟

زندگی جاریست. نمیدونم شایدم خواهر شوهر باشه! هرچی هست از اقوام شوهره. چون خیلی رو اعصابه!  
من شهریور پارسال تو ۳۸هفته پسرم بی دلیل ایست قلبی کرد و زایمان کردم الانم چند ماه بود اقدام بودم و ن ...

چه اهمیتی داره گلم 

منم دقیقا همون وقت که سقط کردم آبجیم باردار شد

الآنم بچش به دنیا اومده

اما اصلا ذره ای با دیدنش ناراحت نمیشم چون مطمئنم صلاح بود سقط بشه نی نی

عزیزم شما قبل از پری خودت متوجه شدی که بارداری؟اگه شدی از کجا فهمیدی؟

نه من اصلا فکرش رو نمی‌کردم 

یه ماهی که کلی تنش روانی داشتم باردار شدم

از تاخیر پریود فهمیدم

و علائمم کاملا مثل زمانی بود که میخواستم پریود بشم.دل درد.کمر درد و..