2777
2789

اگر سربازی نرن میتونن دفترچه بیمه داشته باشن؟؟ ینی میتونن بیمه بشن؟؟

سند میتونن ب نام خودشون بزنن؟؟

و روزی همه چیز مانند رویای من خواهد شد  

سند ن ولی بیمه چرا میشه

ی نام خداااا ،اینجانب یک بانوی متاهل و متهعد👫💍عاشق اشپزی با دستپخت عالی🍝🍔کیک پزعالی🍰باکلی دسر خوش مزمز🍮🍨 و تزیین کننده نمونه😄درحال درس خوندن ،،از نوع حقوق📗📖📚عشق اهنگ و رقص،زندگی من باهندزفیری گره خورده😛😍عاشق کارای هنری مثل دکوپاژ،کار با مس،گلهای کریستالی،انواع بافتنی،ارایشگر نمونه،کلی کار هنری با چوب ،،شمع سازیو....،عاشق همسری،عاشق زندگیم،خدایا مشکلات زندگیمو حل کن،دوستت دارم دوستم داشته باش،خدایا مواظب عشق زندگیه منباش،کمکم کن تاهرروز بهتراز قبل باشم😍😘شاهم من فقط با ط خوشم😻✨💫�🍺👑💍💎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره سند خونمون به نامشه تمام کنتورها و سندماشین و دفترچه بیمه هم داریم

چ خوب اخه شنیده بودم سند ب نامشون نمیزنن 

تاحالا شده جایی از زندگیتون ب مشکل بخورید ب خاطر سربازی نرفتن  شوهرتون؟

و روزی همه چیز مانند رویای من خواهد شد  
چ خوب اخه شنیده بودم سند ب نامشون نمیزنن  تاحالا شده جایی از زندگیتون ب مشکل بخورید ب خاطر سرب ...

ن والا هیچ جا مشکلمون گواهینامه بود که ۴ سال پیش گرفتش،بااین اوضاع ارزم که فکرنکنم هیچ وقت پول داشته باشیم که بتونیم بریم خارج ازکشور،تنهایه بار میخاستیم ازین وام های جهادی بگیریم که کارپایان خدمت میخاست